Kik a legjobb magyar politikusok szerintetek az elmúlt lassan 40 évben?
Figyelt kérdés
Első helyen MZP, utána Surányi és Bajnai, mert ők hárman már bizonyították szakértelmüket. Negyedik Magyar Péter, bár őt akcióban igazán élesben, még nem láttuk. Bár szerintem nagy lehetőségek vannak benne. Ötödik helyre pedig Lázárt tenném, mert akármennyire egy G, a szerencsejátékbiznisz tiltása és limitálása néhány kaszinóba elképesztően jó volt az emberek számáraokt. 27. 08:13
1/20 anonim válasza:
Nem tudom, nekem Kovács László szimpatikus volt például a nagy vakerjával és dörzsölt stílusával.
2/20 anonim válasza:
Orbán Viktor.
Gigantikus, 5 választási győzelem. Megismételhetetlen.
4/20 anonim válasza:
Magyar Péter.
Ezt amit ő megtett senki nemtudta megtenni.
Pár hónap leforgása alatt százezreket vitt az utcára és egyfojtába nő a támogatotsága, ha így halad 2026-ban kétharmados győzelmet arat a pedofidesz és orbán felett.
Hajrá MP! Hajrá Tisza! szavazzatok rájuk és győznifogunk! Éljen Magyarország!
5/20 anonim válasza:
Azaz, Nyerges André.
Aki nem tudná, a Fehér Holló (régi Holló Rend Párt) elnöke.
6/20 anonim válasza:
09:38 vagyok! Hiába pontoztok le sunyi fidesznyikek akkor is MP győz 26-ban ti meg mentek a levesbe a fődisznóval együtt.
7/20 A kérdező kommentje:
4 egyetértek. Lenyűgöző teljesítmény
okt. 27. 10:21
9/20 anonim válasza:
Orbán Viktor, Tarlós István és Toroczkai László. Meg szerintem egy kicsit én is. Üdv Siffer
10/20 anonim válasza:
10:21! Ezt csinálja utána valaki ha tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!