Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ábrahám Róbert hogy értette...

Ábrahám Róbert hogy értette azt, hogy "van becsület, nem csak Magyar Péter van" - TISZA szimpatizáns lett?

Figyelt kérdés
[link]
okt. 27. 00:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
32%

#20 Akkor lényegre törően: amit leírtál az hazugság. Az ország nincs csődben, az oktatás, egészségügy nincs tönkre téve. Jól kormányoznak. Sok hibával, olyan döntésekkel amikkel én se értek néha egyet és egyértelműen sokan vannak akiket el kellene zavarni - ezt Magyar Péter tökéletesen megmutatta. De általánosságban jól csinálták.

Ami még ennél is fontosabb, a lehetséges alternatíváknál bizonyosan sokkal jobban fogják is csinálni.

Amíg nincs olyan politikai erő - és nincs - akikről el lehet hinni, hogy legalább olyan jól csinálják, addig nem kell váltani. Nem tetszik munkahelyed, mert a főnök ellenszenves és a Kovácsnak kétszer annyi jutalmat adtak, mint jogos lett volna, OK. Na de nem mondasz fel és mész el hagymát szedni napszámba. Majd ha lesz egy jobb ajánlat, akkor lépsz. Most nincs jobb ajánlat.

okt. 27. 20:43
 22/30 anonim ***** válasza:

Hát ha még az oktatásban nincs is annyi tapasztalatom, de az egészségügy az levan csúszva bőven, pont annyira amennyi költségvetés ment rá. De igazából azt se tartom úgy hogy az oktatásba akármilyen fejlődés előfordult volna országos szinten az utóbbi években vagy akár a vírus előttiekben. De kinek mi.

A jobban vagy inkább csak jól csináláshoz mindig szükség lesz egy magasabb számokat elérő ellenzékire meg tüntetésekre? Mert igazából ezt is jó lenne tudni.

Mert:

Felvehetem a főnök szerepét is ha akarom, nemde? Ha Józsi nem felel meg nálam se meg másnál se akkor jöhet Béla, akinek a próbaideje rövidebb lesz a megfelelésre, mert tapasztalatból tudom hogy eddig a hosszabb próbaidő se vezetett túl sok jóra, meg nem is betanított munkát hirdettem.

Az hogy nincs olyan politikai erő, mennyire vagy meddig lesz elég a fidesznek? Mert a "sokkal jobban fogják csinálni" szerintem nem nagy tartóerő ezen a lécen, még így se hogy nincs olyan.

okt. 27. 22:34
 23/30 anonim ***** válasza:

Akkor ezzel azt akarod mondani, hogy minden jelenlegi és volt fideszes pióca és érdemi munka nélkül jól megél(t) ebből...

Én mondjuk nem így gondolom, attól függetlenül, hogy a vak is látja milyen szabadrablás megy, de azért szerintem van köztük jónéhány, aki tisztességes és érdemi munkát végez.

okt. 29. 17:26
 24/30 anonim ***** válasza:
39%

21es, te min méred le azt, hogy milyen az oktatás vagy az egészségügy? Úgy értem, hogy melyik területtel mennyi tapasztalatod van? Milyen környezetben élsz? Városi, vidéki, zsákfalu, panel, kertváros? Dolgozol? Milyen területen? Kikkel vagy körülvéve?

Utazol tömegközlekedésen? Dolgoztál már napszámban, gyári szalag mellett, közmunkán, feketén? Esetleg ismersz olyat, aki igen? Esetleg olyan a környezeted, ahol ez elő sem fordul vagy akad néhány vagy a többség ilyen? Milyen gyakran fordul elő, ha előfordul, hogy találkozol olyan fiatallal vagy felnőttel, aki nem tud olvasni?

Találkoztál már olyan gyerekkel, aki alultáplált? Felismernéd, ha látnád egy pl 15-16 év körüli gyereknél azt, hogy az alultápláltság miatt tűnik jóval fiatalabbnak, kisebbnek? Hány ember fűt a környezetedben fával? Olyan, akinek nem látványkandallója van, hanem egy kis kályha az egyetlen alternatívája a fűtésre? Ismersz olyat, aki úgy él, hogy télen nincs fűtése? Olyat, akinek nincs fürdőszobája? Olyat akinek feltöltőkártyás villanyórája van? Esetleg olyat, akinél tartósan kikötötték az áramot?

okt. 30. 07:41
 25/30 anonim ***** válasza:
45%

#24 Tanár vagyok és van 3 gyerekem akik az elmúlt 14 évben mentek végig az iskoláikon, a legkisebb most kezdte az egyetemet .

Az egészségügyet pedig sajnos jól ismerem saját tapasztalatból, nekem is sokszor volt vele dolgom, legutóbb csütörtökön a sűrgősségivel, családtagjaim révén a kórházi ellátások meg szakrendelések tömegével volt dolgom. Most várom épp apósom, hogy az egy napos sebészetről mikor engedik haza.

A mélyinterjúnak itt vége. Mi ez a hülyeséghalmaz? Igen, a családomban van bőven aki betanított munkát végez, aki kis településen él, de olyan is aki diplomás és a fővárosban lakik. Sőt, külföldön is él közeli családtagom is, barátom is, sőt van aki csak ki jár dolgozni, mielőtt ezzel is előjössz.

Sokakkal ellentétben nem kitalálok dolgokat. Vagy netán azt hiszed akkor nem is lehet valamiről tudásom, megalapozott véleményem, ha nem személyesen magam éltem át?

okt. 30. 10:14
 26/30 anonim ***** válasza:

#25 Nem a 24-es vagyok.

Írtad hogy az ország nincs csődben, meg hogy nincs jobb alternatíva. Mit gondolsz az ország vírus előtti éveinek a fidesz által gazdasági "fejlődéshez" intézett lépéseiről? (csak hogy legyen annyi előnye hogy nem hozom fel a háborút, a vírust meg a csődbe ment akku gyártást lehúzó oknak). Általánosságban mit csináltak jól?

okt. 30. 10:36
 27/30 anonim ***** válasza:
55%

Én sem a 24-es vagyok, de értelmesebb hozzászólása volt mint neked, aki állítólag tanár és állítólag 3 gyereke van. Milyen tanár lehetsz, ennyire alulértékelt válaszokkal? Elég régóta használom ezt az oldalt, ilyen alacsony értékelést azok szoktak kapni, akik vagy állandóan vicces hülyeségeket írnak kérdések alá (és erre nem mindenki vevő) vagy annyira sarkosan gondolkodnak, hogy nagyjából senki nem ért velük egyet.

Értelmes tanár szerintem hasznosabb válaszokat adna, legalábbis időnként adna azt is. Épp ezért, ha valóban tanár volnál, az újabb bizonyítéka volna az oktatási rendszer silány minőségének, hogy ilyen felfogással te gyerekeket vagy fiatalokat bármire is taníthatsz.

nov. 1. 06:28
 28/30 anonim ***** válasza:
28%
#27 Nem kellene hülyeségeket leírnod. HA tényleg régóta lennél ezen az oldalon akkor tudnád, hogy itt a politikai vélemény szerint pontoznak és nem tartalom szerint.
nov. 1. 09:53
 29/30 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Miért kell mindent összemosni???

A becsület és a politika különben is nagyon távol áll egymástól...

nov. 16. 15:38
 30/30 A kérdező kommentje:
A 28-as szerintem is valami silány tanár lehet
nov. 16. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!