Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ábrahám Róbert hogy értette...

Ábrahám Róbert hogy értette azt, hogy "van becsület, nem csak Magyar Péter van" - TISZA szimpatizáns lett?

Figyelt kérdés
[link]
okt. 27. 00:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
48%

#10 Persze, persze. Tudjuk, épelméjű ember szerinted az aki beáll követni egy messiást (tudja, hogy messiás, mert követett már párat) és lazán átugrik azon a tényen, hogy az illető hazudott, csalt, átverte a saját családját, barátait és 10 perce még onnan kapta a fizetését amit te épp "bűnöző pártnak" nevezel.

Ja, nem.

okt. 27. 11:23
 12/30 A kérdező kommentje:
én csak azt tudom hogy te végtelenül ostoba vagy, akire nem pazarlom az erőt. Bírom hogy mindenre írsz 5 soros választ, legalább pazarlom az időd :D
okt. 27. 11:40
 13/30 anonim ***** válasza:
66%
#12 Igen. Ahogy egy troll azt tenni szokta. Kitalálsz valami blődséget, kiírod kérdésbe majd kötözködsz. Ismerjük már.
okt. 27. 11:52
 14/30 anonim ***** válasza:
40%

Abban azért remélem tisztában vagy hogy az összes párt onnan kapja a fizetését ahonnan a fidesz. Most felhoztad a búlvárt, Orbán nem verte át a barátait, családját... tehát kit vert át? Ha a kettő közül egyikben sem vagy benne akkor írhatnál 1-2 okot is ugye hogy miért tartsuk meg orbánt a kormányon.

okt. 27. 12:10
 15/30 anonim ***** válasza:
28%

#14 Mit akarsz ebből kihozni?

Ha Orbán nem verte át a családját, barátait, akkor????

Ezek tények. Ha te nem verted át a családodat, barátaidat, akkor ez azt bizonyítja, hogy átvertél valaki mást?

Orbánt megválasztották. A parlamentet megválasztottuk 4 évre. Mindenki arra szavazott akire akart. Volt akinek elég volt annyi, hogy vesszen a zorbán és lényegtelen volt kire is szavaz utána - te ilyen lehettél - de a többség szerencsére nem így mérlegelt.

Majd 2026-ban ismét mindenki eldönti kire akar szavazni és miért, aztán a parlament majd megválasztja a miniszterelnököt. Senkit nem kell hatalomban tartanod. Ő a miniszterelnök 4 évre. Pont.

okt. 27. 12:16
 16/30 anonim ***** válasza:
62%
14: ezek legalább ellenzéki pártban vannak, nem úgy mint MP aki 13 évig ott piócáskodott majd előadja hogy "fúj fidesz". Ez a különbség.
okt. 27. 12:17
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
De mi volt a népnek a szerencséje abban hogy nem úgy mérlegelt? A gazdaság vagy az hogy a többi ellenzék rosszabb volt mint Orbán? Mert érdemleges választ sehol se látok, most először van ellenzék a közelükben. Egy egyszerű, lényegében pártatlan ember aki nem csüng egyfolytába a politikán és csak azt látja hogy minden csődöt mond az országban és csak annyi van palettán hogy van egy ember aki már megmutatta hogy mit tudott kihozni gazdaságilag az országból, de azt nem tudta amit ki lehetett volna, meg vannak akik nem tudták megmutatni. Mindenhol csak az megy hogy szarabb a másik ezért meg azért.
okt. 27. 12:42
 18/30 anonim ***** válasza:
51%

Bár nem nekem szól a válaszod, de nekem az a legnagyobb bajom a messiásváró turbóellenzékiekkel, hogy többségüknek az országnál is fontosabb Orbán bukása. Ha megkérded őket, hogy odaadod anyádat és bukik a kormány, többségük komolyan elkezdene gondolkodni.

okt. 27. 17:37
 19/30 anonim ***** válasza:
Ebből az idézetből semmi nem utal arra, hogy szimpatizáns lett.
okt. 27. 18:38
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

De engem nem érdekel Orbán se, meg Magyar Péter se, a kormányzás lenne a lényeg, hogy az egyiknek volt lehetősége bőven megmutatni hogy mit kezd az ország pénzével amit láttunk mi is meg Európa is. Láttuk hogy miket hozott létre az országban brutális állami támogatással, de mindezek mellett ment tönkre az oktatás és egészségügy, és ezeket nem Magyar Pétertől tudom, hanem csak a szimpla megtapasztalható tényekből. Nekem csak arra van szükségem hogy lényegében egy fideszes mi alapján nem érti meg hogy mindenféleképpen le akarják váltani Orbánt? A migráció visszatartása miatt? Mert az más pártoknál is megvan. Mondott néhány dolgot hogy mi lesz jövőre de a GDP növekedésének esélye egyenlő a 0-val. Egy lényegretörő 3-4 mondattal is beérem egy fideszestől.

okt. 27. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!