Ha 26-ban is a fidesz nyerne, mit csinalnátok? Külföld? ( Aki még nincs kint)
5.
Én a választásoktól tettem függővé 2022-ben.
Az volt az utolsó csepp, megvártam a 22' áprilist, a fidesz 2/3 után elkezdtem a költözést szervezni, év végére már nem otthon éltem.
Egy percig se bántam meg.
14.
A minőségi egészégügyi ellátás, a fejlett oktatási rendszer, a nem eu szinten legmagasabb adóteher, az emberi jogok tiszteletben tartása, aminek a "megszállotja" vagyok, a pénz már csak ráadás.
És mégis miért pusztulna le hirtelen egész Európa harmadik világbeli szintre?
Ha egész Európa lepusztulna, mégis hová költözne az átlag európai ember? Vagy egyáltalán ebben az általad elképzelt valóságban melyik kontinens/ország az, ahol nem uralkodnak harmadik világbeli állapotok?
Egyébként jól mondod, az is pénzt jelent, ugyanis vannak országok, ahol nem a miniszterelnök teljes rokonsága, gyerekkori barátai zsebébe vándorolnak az egészségügy, oktatás, és társaira szánt pénzek.
Akkor hogy válaszoljak, igen, ha van előttem jobb lehetőség, és meg is tudom valósítani, akkor mindig a jobbat fogom választani a szenvedés és a sanyargás helyett. Nem csak magamért, a családomért is.
Ha holnap egész európában elindul mondjuk egy háború, és van lehetőségem a családomat kimenekítve mondjuk Ausztráliába költözni, akkor megteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!