Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 26-ban is a fidesz nyerne,...

Ha 26-ban is a fidesz nyerne, mit csinalnátok? Külföld? ( Aki még nincs kint)

Figyelt kérdés

okt. 26. 02:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

5.

Én a választásoktól tettem függővé 2022-ben.

Az volt az utolsó csepp, megvártam a 22' áprilist, a fidesz 2/3 után elkezdtem a költözést szervezni, év végére már nem otthon éltem.

Egy percig se bántam meg.

okt. 26. 10:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Én meg depressziós vagyok hiába Németországba élek...
okt. 26. 11:56
 13/19 anonim válasza:
52%
Én menni is fogok, csak a veszélyhelyzet legyen feloldva és szerelek le.
okt. 26. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Akik a pénz megszállottjai, azok ne is maradjanak itt és lehetőleg, ha a szomszéd országban egy kicsivel többet lehet keresni, akkor majd újra menjen a költözés, mert ott többet lehet keresni. Köszi.
okt. 26. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

14.

A minőségi egészégügyi ellátás, a fejlett oktatási rendszer, a nem eu szinten legmagasabb adóteher, az emberi jogok tiszteletben tartása, aminek a "megszállotja" vagyok, a pénz már csak ráadás.

okt. 26. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Az is pénzt jelent. Ha Európa lepusztul harmadik világbéli szintre, majd akkor is maradni fogsz vagy elköltözöl majd arra a kontinensre, ahol éppen jól megy?
okt. 26. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:

És mégis miért pusztulna le hirtelen egész Európa harmadik világbeli szintre?

Ha egész Európa lepusztulna, mégis hová költözne az átlag európai ember? Vagy egyáltalán ebben az általad elképzelt valóságban melyik kontinens/ország az, ahol nem uralkodnak harmadik világbeli állapotok?

Egyébként jól mondod, az is pénzt jelent, ugyanis vannak országok, ahol nem a miniszterelnök teljes rokonsága, gyerekkori barátai zsebébe vándorolnak az egészségügy, oktatás, és társaira szánt pénzek.

okt. 26. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem hirtelen, szépen lassan és csak egy feltételes kérdés volt.
okt. 26. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Akkor hogy válaszoljak, igen, ha van előttem jobb lehetőség, és meg is tudom valósítani, akkor mindig a jobbat fogom választani a szenvedés és a sanyargás helyett. Nem csak magamért, a családomért is.

Ha holnap egész európában elindul mondjuk egy háború, és van lehetőségem a családomat kimenekítve mondjuk Ausztráliába költözni, akkor megteszem.

okt. 26. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!