Magyar Péter hogyan állna az LMBTQ-hoz, ha hatalomra kerülne?
Nem kedvelem, utálója sem vagyok (sosem szavaztam még, valószínűleg 26-ban sem fogok, szóval kíméljenek a tipikus Fideszes és Tiszás kommentek is, egy kutya ilyen tekintetben mindkét szavazóbázis).
Szimplán érdekel amúgy, hogy van-e vagy volt-e arról bármilyen beszéde, melyben taglalja a témát. Máshogy állna a témához, mint Orbán? Esetleg el is törölne olyan intézkedéseket, amiket Orbánék vezettek be az elmúlt évtizedben?
Én se fideszes, se tiszás nem vagyok és most jön a DE.
Kérlek menj el szavazni, ez minden magyar állampolgár jogosultsága, még akkor is ha nem érdekel hidd el hogy fontos, függetlenül arra hogy kire voksolnál. És akkor a kérdésre a válasz: Hivatalosan nem állt ki az lmbtq mozgalmak mellett amennyire én tudom, de ellenezni se ellenezte azokat. Valószínűleg azért nem megy bele ebbe a témába mert nagyon támadható topic lenne ha erről nyilatkozna, valószínűleg a kormánymédia minden szavát kiforgatná. (Lásd nemváltó óvodások szerencsétlen Márki-Zay Péter esetében)
"Valószínűleg azért nem megy bele ebbe a témába mert nagyon támadható topic lenne ha erről nyilatkozna, valószínűleg a kormánymédia minden szavát kiforgatná."
Oké, de így nem tudjuk, hogy mire számíthatunk tőle, és van akinek fontos ez a kérdés... Ezzel az erővel inkább nem mond semmit, hogy ne legyen számonkérhető? Hát köszi, én akkor ebből így nem kérek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!