Fideszesek! Ti nyíltan beszéltek a politikai hovatartozásotokról, azaz felvállaljátok, vagy inkább titkoljátok, mert (esetleg) szégyenlitek?
Figyelt kérdés
okt. 25. 18:35
A kérdező szavazást indított:
felvállalom
titkolom
17 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de ha az lennék, letagadnám :)))))
2/12 anonim válasza:
Felvállalom. Ahogy itt is. Elég gyorsan le tudok bárkit offolni 😁
3/12 anonim válasza:
Mára már szégyen lett fideszesnek lenni.
4/12 anonim válasza:
El tudom képzelni, azt a leoffolást: "Mé' Gyurcsány alatt jobb vót? Há?"
Vagy valami hasonló kaliber...
6/12 anonim válasza:
Nyíltan csak akkor vállalom fel ha szükséges.
7/12 anonim válasza:
Felvállalom! Aki meg eddig megkérdőjelezett ezügyben, annak mind felvázoltam, hogy miért is szavazok a Fideszre és a végén mindig belátta, hogy az én szemszögömből igazam van!
8/12 anonim válasza:
Mi az, hogy szükséges? Életed múlik rajta, vagy mi? :D
Jó, nyilván "megéri" Mészárosnak fideszesnek lennie, mert megállás nélkül lophat és kő gazdag, de ha pl. nemzeti szempontból nézzük, akkor már nem éri meg fideszesnek lenni, mert ma már kb. csak hazaárulók szavaznak oda.
9/12 readymix válasza:
#7-es Bizonyára sem gyereked vagy sem unokád nincs. Magyarországon egy bűnöző kormány regnál.
10/12 anonim válasza:
Ha egy társaságba nagyon sok hülyeséget beszélnek, láthatóan globalista elit jelöltjeit akarják képviselni, akkor fel szoktam őket világosítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!