Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan érintene ez téged?

Hogyan érintene ez téged?

Figyelt kérdés
Ha egyik nap bejelentenék, hogy ov-t elvitte egy szívroham és már a túl világon harácsol tovább....

okt. 25. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, hogy ő majd az ablakon fog kiesni.
okt. 25. 15:19
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
#11 Szerintem nem fér ki
okt. 25. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Túlvilágon, nem túl világon.

Soha nem szoktam senki halálának örülni, még a szomszédénak sem örültem, amikor meghalt. Pedig sok-sok éven át zaklatott különböző nevetséges perekkel és feljelentésekkel, amit az illetékesek minden esetben elutasítottak. Mindig ő lett a vesztes, végül nevetségessé is vált.

Ha nem halál lenne az oka, örülnék a távozásának. Mondjuk mehetne Moszkvába.

okt. 25. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
#12: Ha kell, Putyinék megoldják.
okt. 25. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:
#6 Biztos hogy te jó urányba mész? Az autópályára forgalommal szemben felhajtók is meg vannak győződve az igazukról.
okt. 25. 16:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Gyünne egy mégrosszabb: a Bajszos Istencsapása, vagy a zemberek minisztere, elővennék esetleg ismét a "Csornai Charles Bronson"-t, vagy esetleg Tömjént, de kinézem ezekből, hogy a Mocskosszájú Zsóóóóótit is megszavaznák népvezérnek, ha kő.
okt. 25. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:
37%

Igen, egészen biztosan.

Ennek azaz egyszerű oka van, hogy a legtöbb ember alapszintű tudás nélkül politizál.

Olyan mintha azt se tudnád hogy mi az index és mire való, úgy mennél ki a forgalomba vezetni.

Na most képzeld el, hogy egy olyan ember akit a háta mögött már már kibeszélnek, mert csak egy könyvet olvas újra és újra, mégpedig a KRESZ szabályait.

Na ez vagyok én.

És engem végtelenül bosszant hogy tömegesen hajtanak be a behajtani tilos tábla ellenére, mert hát a másik is arra ment.

Sajnos ez a nagy helyzet.

okt. 25. 18:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Aki más halálának örül az csak is álszent lehet, mivel bezzeg ha az egy külföldi celeb vagy híresség lenne, akkor bezzeg ilyeneket nem mondanának az emberek, pedig minden nap kiderül, hogy szinte egy és ugyanazok azok és ő is.
okt. 26. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!