Szerinted hogyan élnék meg az emberek, illetve téged hogyan érintene, ha hirtelen minden okostelefon használhatatlan lenne?
Még csak tíz éve vannak okostelefonok, a fiatalabbakat leszámítva senkit nem érintene meg különösebben.
Előszedném az mp3-lejátszóm :D
Újra használnám az R1 tipusú hírközlést.
"R1 (ereggy) fiam, mondd meg anyádnak, hogy hozzon be egy doboz sört!"
Engem alapvetően szarul érintene, tekintve hogy a munkám alapvető eleme a telefonálás. Napi szinten van 20-30 hívásom, sok esetben vadidegenektől kérek árajánlatot, stb.
Persze Google megőrzi a névjegyeimet, de nyomógombos telefonon sokkal nehezebb kezelni őket. Okostelefonon ha hívnak akkor mindig azonnal megkérdezem a nevét, elmentem a számot, társítom hozzá az e-mail címet. Plusz ha időm adja akkor a fontosabb emberek cégadatait, pozícióját is.
Amúgy olyan lenne ez is mint bármi. Pár napig menne a hisztizés, aztán szépen hozzászoknának az emberek hogy nincs.
Olyan szempontból viszont rossz lenne hogy lehetne megint egyszerre 10 eszközt kellene cipelni.
Csak amiket nekem kivált a telefon:
- Karóra
- Ébresztőóra
- Kamera, fényképezőgép, fényképalbum
- Papíros menetrendek
- Túra térképek
- GPS
- Zseblámpa
- Számológép
- Könyvek, újságok
- TV, Rádió, Zenelejátszó
- Jegyzetfüzet, naptárak
- Banki ügyintézés
És ezek mellett ott az alap telefonálás, sms, e-mail, fájlmegosztás.
Hát először néznék hogy mi van, elromlott, de aztán anyum meg öcsém mondaná, hogy az övék is leállt hát nem tudom, néznék nagyon az biztos :D Valószinűleg elkezdenék hülyeségeket is találgatni, hogy kim dzsongun lerakétázta a műholdakat vagy bármi XD
Meg gyorsan nézném a gépem, hogy az bekapcsol e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!