Hogyan érintene ez téged?
Sehogy.
Az életem nem függ a politikától.
Jelenleg ez a mocskos állat tartja távol a mi Zelenszkijnket (MPéter) a hatalomtól.
Szóval ha halálával esetleg hatalomra kerülhet az újabb bábu, még az is lehet hogy úgy végezzük mint Ukrajna.
Sőt! Erre eléggé nagy az esély. Végülis nem hibáztatom az embereket, mert van más dolguk is mint felderíteni a kapcsolódási szálakat, így könnyen lehet tömegeket megvezetni és irányítani.
Attól függ, mikor történne, ősszel, kimennék a kertbe és az utcára, levelet seperni, télen havat -már, ha van-, vagy épp mennék sielni.
Nyáron, valószinüleg virágot locsolnék, tavasszal pedig, nem tudom, lehet, hogy épp sört főznék.
Aztán az is lehet, hogy sütnék egy jó pizzát, amit egy sörrel öblitek le.
Majd, este megnézném valamelyik Nyomorultak feldolgozást.
Szeretném tudatni a lepontozókkal, hogy ez nem a ti hibátok.
Sokszor kívántam már azt, hogy bárcsak lennék annyira tudatlan mint ti akik csak bambán haladnak a végzetük felé.
Sőt kicsit irgyellek is titeket, mert olyan helyzet van mint amikor terelik be a jószágokat a vágóhídra, és szerencsétlenek nem tudják mi vár rájuk.
Aki tudja mint én is, az meg őrülten menekülne, teljes erejéből próbál szembemenni a tömeggel, akik csak nevetnek hogy ennek mi baja.
Ezért érzem úgy, hogy tudásom, egyben átok is.
4-es voltam.
Hát 6-os, mi is érezzük, hogy de jó vóna olyan okosnak lenni mint te.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ennyire menekülnél miért nem teszed? Mehetsz nyugodtan, senki nem tart vissza.
@6 "Aki tudja mint én is, az meg őrülten menekülne, teljes erejéből próbál szembemenni a tömeggel"
És midez az őrült menekülésed, tömeggel való teljes erőből szembemenésed kimerül annyiban, hogy hülyeségeket irkálsz a gyakorira.
És hova menjek?
Meg miért kellene elmenekülni? Nem elmenekülni szeretnék,hanem olyan kormányt aki magyar érdekekért harcol.
Erre van egy orosz báb, meg egy atlantista báb kilátásba.
Ez jó nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!