Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kell félni a szélsőjobbtól a...

Kell félni a szélsőjobbtól a 12. kerületi Turul miatt?

Figyelt kérdés
Én már rég eltávolítottam volna, a hőzöngőket vízágyúval szétoszlattam volna. Fogjátok már fel magyarkodók, hogy annak a Turulnak nincs helye ott, rengeteg ember érzéseit bántja, hogy ott van! Mi a baj azzal, ha elvinnék a szoborparkba? Nem semmisítenék meg. Borzasztóan nagy a pofája a szélsőjobbnak az, hogy Lázár beállt a Turul mellé az már a kormány szélsőjobbra tolódását mutatja. Igenis legyenek bátrak és távolítsák el még akkor is, ha a szélsőjobb toporzékol mérgébe majd kapnak vízágyút a nyakukba.
okt. 22. 14:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Húha, de felcsesztem egypár nemzethy hazafi agyát 🤣 juuuuj hát ti snowflakeztek bennünket libernyákokat, és olyan hisztit lenyomtatok itt. Ne legyetek már snowlakek! 😁 Mi lesz veletek hogyha nem a fidesz nyer 2026-ban? Folyamatosan hallgatni fogjuk a jaaaaj minket mindig elnyomnak szentfazék magyarokat ezek a gazember nyugatiak, jaaaaj segíts minket Putyin elvtárs(?) vagy mivel nemzetire van festve ami előtte vörösre volt ezért nem elvtárs már, ugye? Plusz a választási csalással is jönni fogtok, mert ha nem a nemzethy jobboldal nyer az úgyis csalás. 😀 A 2020-as amerikai választási csalásos hiszti is amire mai napig nincs bizonyíték, tök muris volt. 🤣 Ha a Harris nyer megint a halottak miatt lesz vagy a gyíkembereket fogjátok hibáztatni? 🤣 Csakhogy tudjátok én nem a nyugatban látom az elnyomást ugyanúgy a keletben látom, ahogy 2007ben Orbán Viktor mondta, hát azzal egyetértek, deee biztos a világ fordult 180 fokban és a gyűlölt keletből, szeretett kelet lett ugye? 🤡

Mit zavarna titeket az, ha azt a turult máshová raknák? Nem semmisítenék meg, ott lenne a szoborparkban és megtudnátok látogatni bármikor. A többi turul szobor maradna a helyén. Ráadásul a 12. kerületiek választottak el kell fogadni, hogy valahol nem a ti kurzusotok nyert és gondolom a legtöbben nem a 12. kerületben laktok. Na most nektek fontos a szuverenitás ugye? Ezzel nincs baj ez tök jó. De akkor tartsátok már tiszteletben a 12. kerület szuverenitását! Rendben? Áll az alku? Vagy nektek mégse annyira fontos a szuverenitás? A 12. kerületiek választottak ezért se ti se a Toroczkai se a Lázár ne szóljon bele kerületi ügyekbe! Én libernyákként ebben sokkal szuverenistább vagyok, mint ti és a Toro és a Lézerjani. Ezért vetnék be ellenetek vízágyút, mert akaratosak vagytok és dúl bennetek ez a kurucos dac egy szobor miatt, ami még egyszer mondom egy haja szála se fog görbülni csak máshova viszik. Most belegondolva a Nagy Imre szobrát is máshová tették annakidején, ez titeket nem zavart? Vagy ő ellenség és emiatt jobb, hogy elvitték az eredeti helyéről?

okt. 22. 19:44
 22/28 anonim ***** válasza:
39%
Hogy te nem veszed figyelembe a bizonyítékokat, attól még volt csalás. Vagy te minek neveznéd azt, hogy halott emberek nevében ismeretlenek szavaztak, a levélszavazatok 98%-a Bident támogatta és illegális migránsok iratok nélkül szavazhattak?
okt. 22. 19:51
 23/28 anonim ***** válasza:
40%

#21 Hát nem tudjuk meg.

Mert itthon Fidesz nyer:D

USA-ba meg végre Trump fog kormányozni.

Szóval inkább arra leszek kíváncsi,hogy hogyan fog ízleni a libernyákoknak az újabb kudarc. muhahahaha

okt. 22. 20:05
 24/28 Dr. Pócsfai Ödön ***** válasza:
56%

A 12. kerületi Turul műemlék, tehát örökre a jelenlegi helyén marad.

Hiába toporzékoltok, balliberálisok! :)

okt. 22. 21:33
 25/28 anonim ***** válasza:
43%
#22 Az összes létező vizsgálat azt mondta ki (a republikánusok vezette bizottságok szintúgy) hogy nem volt csalás. De a jobbereket sosem érdekelte az igazság, csak a saját tévképzeteik. 🥰
okt. 23. 14:58
 26/28 SzocdemOliver ***** válasza:
45%
Elszomorít a tény, hogy három őrült között vergődik az ország, hogy a szétvert demokrácia után ez a végén nevető 2 jobb és 1 szélsőjobb jut majd be a parlamentbe kiket ma a média mint legfőbb szponzoruk juttat hatalomra. Megölve ezzel egy szabad liberális és baloldali, demokratikus létet. Fidesz, Tisza, Mi Hazánk. Ez félelmetes és szörnyű.
okt. 27. 19:38
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
26, az MH nem széljobb, a fidesz nem jobb, hanem bal.
okt. 27. 19:53
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 Pontosan. A magyarországi politikai palettán a Fidesz az egyetlen párt, amit egyértelműen be lehet sorolni a baloldalra. A többi párt, köztük a Mi Hazánk is vegyesen tartalmaz jobb- és baloldali elemeket.
okt. 28. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!