Fidesz társaim van okunk félni?
Figyelt kérdés
Oké ki fog pukkadni a lufi valószínűleg ez ennyi volt, egy kicsit megijedtem mert egyszerűen úgy érzem nem múlik a dolog egyre többen vannak és a tömeg a kossuth téren ijesztő, még sosem volt ilyen a fidesz kormány alatt talán a net adó tüntetés volt ilyen, nagyon-nagyon kezdek félniápr. 6. 16:10
1/11 anonim válasza:
Én fideszes vagyok de nyilván ha Péter jobban csinálja mint Viktor ám legyen, többség dönt.
2/11 anonim válasza:
Mitől félsz? Téged miben érintene negatívan, ha leváltanák a fideszt és ha az istenek kegyesek bilincs kattanna néhány politikus csuklóján?
4/11 anonim válasza:
Természetesen nincs. Igazság mindig győzni fog, 2/3, 1/3....
5/11 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy fideszes meg nem fideszes mindenki jobbat akar és próbálja megtalálni azt a pártot aki a megfelelő lehet , talán most a Talpra Magyar lesz az.
7/11 anonim válasza:
Én is fideszre szavaztam de ez már vállalhatatlan megújulás kell
8/11 anonim válasza:
Csak jobb jöhet Orbán után...
Igy minek félni?
9/11 anonim válasza:
Ez semmi,mi 3 millióan vagyunk.Torgyán gyűlésein is sokan voltak,aztán túl sok vizet nem zavart.
10/11 Dr. Pócsfai Ödön válasza:
Belpesten kitombolják magukat a balliberálisok, aztán hazamennek.
Volt már ilyen, nem nagy szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!