9#
Ezek az incidensek eltörpülnek az Eu és azt támogatók erkölcstelensége mellett.
Ne szopjátok a migránsokat farkát.
Nem érzed mennyire szánalmas, amikor egy tanulatlan, nyelvet nem beszélő bevándorlót tekintesz konkurenciának?
És nem érzed, hogy hülyére vesznek, amikor a nemzethy nagyvállalkozók őket alkalmazzák és nem téged? Pedig mindíd engedelmesen úgy szavazol, ahogy kérik tőled.
13#
Nekem nem konkurenciák.
Nem függök az államtól vagy másoktól.
Sokkal szánalmasabbak vagytok ti, akik jobban támogatjátok a migránsokat, mint a magyarokat.
Jobban érzitek magatokat köztük, mint az emberek között.
"Nyugodtan szavazzatok le Fidesz bírkák! Jár a krumpli!
Még mindig jobb, hogy az EU irányít, mint a pohos!"
Hol osztják azt a krumplit én még sosem kaptam :(
Nekem a "pohos" irányítása jobban tetszik, mint EU-é.
“ Ezek az incidensek eltörpülnek az Eu és azt támogatók erkölcstelensége mellett.
Ne szopjátok a migránsokat farkát.”
Tehát egy pedo és egy gyerekbántalmazó fideszes enyhébb bűn, mint egy migráns?
Nektek tényleg annyi eszetek SINCS mint egy pár hótaposónak.
Hidd el jobb lesz, hogy közvetlenül az EU irányítása alatt Magyar Péter fog intézkedni.
Igaz, hogy le kell mondani a szuverenitásunkról, de még mindig jobb lesz így szerintem.
Az EU vasmarokkal fogja kézbe tartani Pétert és nem fogják megendegni hogy lebontsa a jogállamiságot.
Eddig is gyarmat voltunk, és be kell látni, hogy egy magyar vezetés már nem tudna ezen változtatni. Fogadjuk el a sorsunkat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!