Azért megéri megszavazni Magyar Pétert , hogy legalább EU-s pénzeket elhozza?
Az EU-s pénzekért cserébe, teljes hűséget, "ideológiai igazodást" várnak el.
Én nem biztos nem szavazok oda, ha cserébe államilag támogatott lmbt propaganda lesz, mint 2010 előtt.
"Neki odaadnák"
De nem csak úgy a két szép szeméért! Mit is kérnek cserében?
"...mire megy az ország a nagy szuverinitással?"
Úgy látom itt egyesek még a szót sem tudják helyesen leírni, ezért nem is feltételezem, hogy a jelentéséről van fogalma.
Akkor egy kis lecke:
"A szuverenitás a politikatudományban (állami) főhatalom, önállóság, függetlenség; képesség a hatalom önálló gyakorlására. A joggyakorlatban a természetes vagy jogi személy kizárólagos önrendelkezési jogát értjük alatta, azaz külső kényszer nélküli cselekvést."
Aki pedig olyat mond, hogy egy kicsit le kellene mondanunk a szuverenitásunkról az nem normális, mint MP.
Nos itt látszik, hogy MP és pártjának mennyire nem fontos, hogy Mo. szuverén állam maradjon.
Szégyen, amit ez a párt művel MP-vel az élén.
Én egy forintért sem adnám el a lelkemet.
A kutyát nem érdekel az EU-s pénz, ha feltételeket szabnak. Anélkül is meglesz az ország és többre fogja vinni mint az EU képmutató tagállamai.
Nekem különösen az új program tetszik, hogy külön utakon fog Mo. járni.
"A kutyát nem érdekel az EU-s pénz, ha feltételeket szabnak"
Nem is lenne azzal gond, hogy feltételeket szabnak, de ha látod, hogy ebből csak szopás lesz és még csak rövid távon sem éri meg, hosszú távon meg tragédia, na az már más kérdés...
Pl beszélhetünk arról a fajta migrációról és az azt övező ostobaságról, amit az EU művel, vagy akár az ostoba woke propaganda, vagy az ész nélküli ukri simogatás, mindegy, hogy mindenki velük együtt döglik, csak toljuk beléjük a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!