A magyarok emberek miért nem akarják már a balliberális oldalt megszavazni?
Figyelt kérdés
febr. 19. 18:47
1/9 anonim válasza:
Mert ott a Gyurcsány mumus és sokan félnek, hogy visszatér vele.
2/9 anonim válasza:
Mert a 2000-es években elköltötték az ország összes pénzét, aztán csak annyit mondtak "Elk*rtuk!" és kilőtték egy bácsi szemét.
Én pl. jobbliberális vagyok (neoliberális, libertariánus). Én kire szavazzak, amikor Fodor Gábor Liberálisok pártja feloszlott, az LA75 meg valamiért nem akar beindulni?
3/9 anonim válasza:
"Mert a 2000-es években elköltötték az ország összes pénzét..."
Viktorta meg nemhogy az ország pénzét, de az EU-ból ránk eső pénz nagyrészét eltapsolta teljesen "hasznos" futballstadionokra és hasonlókra.
Az a fura, hogy Viktrotáék miért nem mutattak inkább példát, hogy ők nem szórják el más pénzét?
4/9 47. válasza:
Mert akkor a pedofilok mellett az erőszaktevő migráns hordák miatt is tüntetni kell. Megbénul a főváros.
6/9 anonim válasza:
Mert a Kádár korszakban szocializálódott szavazóbázis inkább a komcsi illibsikre vevő.
7/9 anonim válasza:
"Viktrotáék miért nem mutattak inkább példát, hogy ők nem szórják el más pénzét"
Viktorkáék vették vissza például az eltékozolt MOL-t.
8/9 anonim válasza:
Viktorkáék azután ingyen lepasszolták a párttagok által vezetett alapítványokba a többezermilliárdnyi MOL részvényt.
9/9 anonim válasza:
Mert nincs igény arra az ideológiára, amit a baloldal képvisel. Alig érdekel pár embert a melegházasság, és a migránsokat se akarja befogadni itthon senki. A segélyezésből is voltak gondok. Szóval nincs közönség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!