Kit támogatnál lelkiekben ebben az esetben?
#8, mitől lenne ellentmondásos?
#9, de majd te elővezeted a mainstream koherens világképet, akik megmondják, hogy ki-kivel és nincs átjárás a 2 oldal között.
“ Ez csak egy trollkérdés, jelentve.”
Mitől lenne trollkérdés? Minden válaszlehetőséget megadtam, vagy zavar a szólásszabadság, már ami még maradt belőle?
2. A muszlim haverjaid mit tettek 1 éve? Libanon azóta is löveti Észak - Izraelt, ne mond, hogy te ezt hagynád…
Ja, igen… már értem. “Mi valószínűleg nem azt csinálnánk, amit Zelenskyy
“ #8, mitől lenne ellentmondásos?”
Ki, kitől milyen cuccokat is kap?
Olvasod a két csoportot is?
“ #9, de majd te elővezeted a mainstream koherens világképet, akik megmondják, hogy ki-kivel és nincs átjárás a 2 oldal között”
Megvédem a 9-est. Te meg az RT meg a Russia1 oldalakkal vagy így, nemde?
"Ez kicsit ellentmondásos, nem gondolod?"
Mert pl. a queers for palestine nem ellentmondásos? Vagy amikor muszlim terroristákat gyászolnak?
Vagy csak a baloldaliaknak megengedett tan, hogy ellentmondásosak legyenek?
#13,
Olvastad a kommentemet? Akkor mi a nem világos?
De levezetem a mainstream droidok kedvéért:
Attól, hogy egy ország szállít fegyvert, még nem írható ki, hogy az már "Oroszország-Irán".
Izrael kap fegyvert, de az sem Izrael+USA.
Ez ugyanis nem ilyen egyszerű, csak a mainstream médiában, ami mindent blokkokra szed. Ellenségnek vagy barátnak van beállítva, de a globális érdekek mentén ilyen nincs.
Izrael vs Irán esetében Izraelt támogatom.
Amúgy pedig Oroszországot is.
Én ellenzéki vagyok, és igazándiból... nincs olyan opció, ahol ezek egymást gyilkolják, és nem érdekel melyik pusztul meg előbb? 😃
Már úgy totális orosz-usa konfliktus ne legyen, de azzal mi problémája van bárkinek is, ha arab+perzsák és zsidók gyilkolásszák egymást?
Ez tipikus... amíg kihagynak belőle, addig csak egy kávét kérnék, két cukorral ☕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!