Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit támogatnál lelkiekben...

Kit támogatnál lelkiekben ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Izrael VS Irán konfliktus esetén?
okt. 19. 07:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%

#8, mitől lenne ellentmondásos?

#9, de majd te elővezeted a mainstream koherens világképet, akik megmondják, hogy ki-kivel és nincs átjárás a 2 oldal között.

okt. 19. 09:29
 12/17 A kérdező kommentje:

“ Ez csak egy trollkérdés, jelentve.”

Mitől lenne trollkérdés? Minden válaszlehetőséget megadtam, vagy zavar a szólásszabadság, már ami még maradt belőle?

2. A muszlim haverjaid mit tettek 1 éve? Libanon azóta is löveti Észak - Izraelt, ne mond, hogy te ezt hagynád…

Ja, igen… már értem. “Mi valószínűleg nem azt csinálnánk, amit Zelenskyy

okt. 19. 09:52
 13/17 A kérdező kommentje:

“ #8, mitől lenne ellentmondásos?”

Ki, kitől milyen cuccokat is kap?

Olvasod a két csoportot is?

“ #9, de majd te elővezeted a mainstream koherens világképet, akik megmondják, hogy ki-kivel és nincs átjárás a 2 oldal között”

Megvédem a 9-est. Te meg az RT meg a Russia1 oldalakkal vagy így, nemde?

okt. 19. 09:55
 14/17 anonim ***** válasza:

"Ez kicsit ellentmondásos, nem gondolod?"

Mert pl. a queers for palestine nem ellentmondásos? Vagy amikor muszlim terroristákat gyászolnak?

Vagy csak a baloldaliaknak megengedett tan, hogy ellentmondásosak legyenek?

okt. 19. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:

#13,

Olvastad a kommentemet? Akkor mi a nem világos?

De levezetem a mainstream droidok kedvéért:

Attól, hogy egy ország szállít fegyvert, még nem írható ki, hogy az már "Oroszország-Irán".

Izrael kap fegyvert, de az sem Izrael+USA.

Ez ugyanis nem ilyen egyszerű, csak a mainstream médiában, ami mindent blokkokra szed. Ellenségnek vagy barátnak van beállítva, de a globális érdekek mentén ilyen nincs.

Izrael vs Irán esetében Izraelt támogatom.

Amúgy pedig Oroszországot is.

okt. 19. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
ne etessétek a trollt
okt. 19. 11:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Én ellenzéki vagyok, és igazándiból... nincs olyan opció, ahol ezek egymást gyilkolják, és nem érdekel melyik pusztul meg előbb? 😃

Már úgy totális orosz-usa konfliktus ne legyen, de azzal mi problémája van bárkinek is, ha arab+perzsák és zsidók gyilkolásszák egymást?

Ez tipikus... amíg kihagynak belőle, addig csak egy kávét kérnék, két cukorral ☕

okt. 20. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!