Kit támogatnál lelkiekben ebben az esetben?
Itt ez megint egy törés lesz, majd a kormánynál, mert 0rbán, bevallottan Netanjauh támogató, sőt, még valamiféle politikai példaképének is tartja és személyesen is jó kapcsolatban vannak, de közben meg ugye tudjuk, hogy Anyácska, meg Iránnal bratyizik, meg Törökországgal, akik nem feltétlen Izrael rajongók.
Ha feláldozni kell valamelyiket, szerintem egyértelmű, hogy melyikre esne a választás, de amekkora Izrael ellenesség van ebben az országban, azért ez megmosolygtató valahol, hogy miközben a magyar vezetőség hivatalos nyelve lassan az orosz lesz, addig, Izraelt is próbálják támogatni valahogy -lásd csipogós szitu-.
07:49 xD 0% ez elmond mindent…
Orosz haverjaid bombáit találták meg múltkor is, meg azelőtt is.
USA beleszállt más konfliktusokba is, és? Orosz haverjaid is ott voltak a másik oldalon, Chádba pl USA-t nem halottam csak nem ezt?
“ Ha feláldozni kell valamelyiket, szerintem egyértelmű, hogy melyikre esne a választás, de amekkora Izrael ellenesség van ebben az országban, azért ez megmosolygtató valahol, hogy miközben a magyar vezetőség hivatalos nyelve lassan az orosz lesz, addig, Izraelt is próbálják támogatni valahogy -lásd csipogós szitu-.”
Mondjuk egy Izraeli kormányváltás után is ki állnának e Izrael mellett? Nagyon nagy az Izrael ellenesség sajnos Magyarországon, talán még egy ami magasabb az a magyar a magyar ellen.
“ Mi Hazánk: Izraelt és Oroszországot támogatom.“
Ez kicsit ellentmondásos, nem gondolod?
Aki nem támogatja Oroszország agresszióját az általában nem azért teszi, mert az USA-t támogatja, hanem mert Ukrajnát, és ezen nem változtat hogy, az USA segít neki. Ahogy Izrael esetében is, aki nem támogatja őket Magyarországon az tipikusan nem Iránt, hanem a palesztin / libanoni embereket támogatja.
Ez csak egy trollkérdés, jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!