Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit támogatnál lelkiekben...

Kit támogatnál lelkiekben ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Izrael VS Irán konfliktus esetén?
okt. 19. 07:34
A kérdező szavazást indított:
Fidesz: USA 🤝Izrael
Fidesz: Irán 🤝 Oroszország
Ellenzéki összefogás: Izrael 🤝 USA
Ellenzéki összefogás: Irán 🤝 Oroszország
Mi Hazánk: Izrael 🤝 USA
Mi Hazánk Irán 🤝 Oroszország
Tisza Izrael 🤝 USA
Tisza Irán 🤝 Oroszország
Nem szavazó Izrael 🤝 USA
Nem szavaazó Irán 🤝 Oroszország
15 szavazat
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Én: Nem szavazó vagyok : Izrael mellett, akkor is, ha a nyugat egyes oszágai már nem segítenének. Izrael túlerő ellenére is képes nyerni.
okt. 19. 07:36
 2/17 anonim ***** válasza:
17%
Izrael amennyi terrort tett már... én nem tudnám őket támogatni semmi pénzért főleg Irán ellen akik gyakorlatilag testvérként tekintenek a magyarokra! Oroszország pedig nem bombázta végig a fél világot úgy mint amerika szóval mondanom sem kell hogy melyik a "jó" oldal
okt. 19. 07:49
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Itt ez megint egy törés lesz, majd a kormánynál, mert 0rbán, bevallottan Netanjauh támogató, sőt, még valamiféle politikai példaképének is tartja és személyesen is jó kapcsolatban vannak, de közben meg ugye tudjuk, hogy Anyácska, meg Iránnal bratyizik, meg Törökországgal, akik nem feltétlen Izrael rajongók.

Ha feláldozni kell valamelyiket, szerintem egyértelmű, hogy melyikre esne a választás, de amekkora Izrael ellenesség van ebben az országban, azért ez megmosolygtató valahol, hogy miközben a magyar vezetőség hivatalos nyelve lassan az orosz lesz, addig, Izraelt is próbálják támogatni valahogy -lásd csipogós szitu-.

okt. 19. 07:57
 4/17 A kérdező kommentje:

07:49 xD 0% ez elmond mindent…

Orosz haverjaid bombáit találták meg múltkor is, meg azelőtt is.

USA beleszállt más konfliktusokba is, és? Orosz haverjaid is ott voltak a másik oldalon, Chádba pl USA-t nem halottam csak nem ezt?

[link]

okt. 19. 07:58
 5/17 A kérdező kommentje:

“ Ha feláldozni kell valamelyiket, szerintem egyértelmű, hogy melyikre esne a választás, de amekkora Izrael ellenesség van ebben az országban, azért ez megmosolygtató valahol, hogy miközben a magyar vezetőség hivatalos nyelve lassan az orosz lesz, addig, Izraelt is próbálják támogatni valahogy -lásd csipogós szitu-.”

Mondjuk egy Izraeli kormányváltás után is ki állnának e Izrael mellett? Nagyon nagy az Izrael ellenesség sajnos Magyarországon, talán még egy ami magasabb az a magyar a magyar ellen.

okt. 19. 08:02
 6/17 anonim ***** válasza:
Én egyértelműen Izraelt támogatnám.
okt. 19. 08:36
 7/17 anonim ***** válasza:
58%
Mi Hazánk: Izraelt és Oroszországot támogatom.
okt. 19. 08:46
 8/17 A kérdező kommentje:

“ Mi Hazánk: Izraelt és Oroszországot támogatom.“

Ez kicsit ellentmondásos, nem gondolod?

okt. 19. 08:48
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
#8 hagyd. Mihazánkos, ne várd tőlük, hogy koherens egyértelmű világképük legyen.
okt. 19. 08:51
 10/17 anonim ***** válasza:
55%

Aki nem támogatja Oroszország agresszióját az általában nem azért teszi, mert az USA-t támogatja, hanem mert Ukrajnát, és ezen nem változtat hogy, az USA segít neki. Ahogy Izrael esetében is, aki nem támogatja őket Magyarországon az tipikusan nem Iránt, hanem a palesztin / libanoni embereket támogatja.

Ez csak egy trollkérdés, jelentve.

okt. 19. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!