Biztos, hogy Magyar Péter a cerkáját igazgatta?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok Magyar Péter fan, de megnéztem a videót. Nem fideszes propagandista szemmel, hanem józan ésszel nézve, simán az is lehet, hogy a zsebében keresett valamit, és ez csak egy belemagyarázás, hogy a pélót igazgatta.okt. 12. 18:24
11/19 anonim válasza:
Kit érdekel Magyar Péter pénisze? Mit számít, hogy egy vagy két farkat(f@sz1=Vitya, f@sz2=Petya fakra) fogott a Petya az Ep-ben? Ez miért hír?
Nekem elég ciki lenne egy kukiba kapaszkodni a fideszesek helyében. Na meg Deák Dani, a sokat látott fallosz szakértő is egy elég nevetséges jelenség.
12/19 anonim válasza:
Lehet még a Jucustól kapott valami gombàs fertőzést :D
13/19 BécsiFehér válasza:
Van egy nóta: "Viszket a tököm, hát megvakarom, ott ahol éppen én akarom".
Fogta a műbőrmappát, izgult, izzadt a keze, zsebkendőt keresett, hogy megtörölje. Lehet, hogy nem találta, így a zseb belsejébe törölte a tenyerét.
14/19 anonim válasza:
13: gondolom ha egy fideszes vakarná a tökét akkor nem ezt a nótát hoznád fel érvnek.
15/19 BécsiFehér válasza:
#14: Nem érvnek hoztam fel és nem is rosszindulatból, csak humorból. Le is írtam, hogy mi lehetett az ok.
16/19 anonim válasza:
Visszanéztem MP videókat, ezúttal a nadrágjára figyeltem. Úgy látom, szereti hangsúlyozni a férfiasságát. (Más kérdés, hogy mennyi igaz belőle) Nyilván a hölgyek körében sikert ér el vele, és arra figyelnek, nem a programjára, a férfiak viszont a kormányváltót látják benne. Nálam egyikkel sem jön be, de el kell ismerni ügyesen manipulálja a híveit!
17/19 anonim válasza:
"de el kell ismerni ügyesen manipulálja a híveit!
nem kell ide semmi ügyesség, ezek az emberek simán buták.
18/19 anonim válasza:
Az az info amúgy honnan van hogy nagy a bréje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!