Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Magyar Péter...

Szerintetek Magyar Péter lájkokat vásárol, hogy növelje a népszerűségét vagy ezek valódi lájkok?

Figyelt kérdés
Brutálisan sok lájkot ér el, gyakori, hogy 20 ezer felé kúszik fel ez a szám posztonként,miközben Orbán nem közel sem tud ilyen számokat produkálni, de Orbánnak sokkal több követője van, mint Magyarnak a Facebookon. Mi az igazság?

okt. 12. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon kérdéses ez a téma, kissé jobban gondolom azt, hogy csak megjátssza a dolgot.
okt. 12. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Orbán mögött megfontolt, komoly emberek állnak, akik nem feltétlenül lájkolják, ami tetszik nekik. Magyar mögött azok állnak, akiknek tetszik a lehet, hogy a programjáról semmit sem tudnak.
okt. 13. 17:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12 vagyok véletlenül elküldtem, tehát: Magyar mögött pedig olyanok állnak, akiknek tetszik a rendhagyó/rendbontó viselkedése, a programjáról nem sokat tudnak, azon kívül, hogy "jól megmondja" a Fidesznek, és ezt lájkolják is szorgalmasan.
okt. 13. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Lájkokban akarod összehasonlítani Orbánt Magyarral? Miért nem mindjárt egy influenszerrel, azt még többen lájkolják?

A népszerűség és az alkalmasság két különböző dolog. Ezt nem kellene összekeverni. Népszerű lehet akár egy bohóc is, attól még nemigen tudna egy országot vezetni, szórakoztatni viszont remekül tud.

Egy jó vezető nem feltétlenül népszerű, ritka szerencse, ha a kettő egybeesik. (Ezt valahogy így Antall József mondta.)

okt. 13. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem reális, hogy ennyien dobnak rá reakciót. Én első perctől fogva követem, a környezetemben legalább 50 ember van, aki szintén. Ezek csak az ismerőseim.
okt. 14. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Jobb dolgod nincs?
okt. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!