Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg nem látják az emberek...

Tényleg nem látják az emberek hova jutott az ország?

Figyelt kérdés
Gyermek voltam a Gyurcsány korszakban, de sokat olvastam és hallottam róla mit is tettek ők. Na most amit a Fidesz csinál sem tűnik jobbnak. Az egész ország hanyatlik. Mit gondoltok az emberek akik támogatják még őket, tényleg nem veszik észre, hogy mennyivel rosszabb és nehezebb nálunk a megélhetés és az élet, mint a környező országokban? Azt ígérték elszámoltatják Gyurcsányékat nem? Már ez nem egy ok arra, hogy azt mondják az emberek, köszönjük nem sikerült nem ezt ígérted szóval hazudtatok.. sőt felül is múltátok őket? Nem igazán értem tök egyértelmű, amit csinálnak. Értem, hogy vannak akik csak a köztévéből tájékozódnak és nem a valóságot tükrözi amit ott mondanak, de ők is csak vásárolnak kapnak nyugdíjat, fizetést érezhetik, hogy ez nagyon karcsú így.

okt. 12. 13:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos mindig nagyon sok a setét gyalog.
okt. 16. 22:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!