Tényleg nem látják az emberek hova jutott az ország?
Gyurcsány idején is hatalmas gazdasági válság volt, bedőltek a tőzsdék, tudod mit csináltak Flezóék? Kölcsönökből tompították a társadalomra háruló terheket, és inkább az országot adósították el, nem az átlag embert. most lehet ezen vitatkozni, de valahol az átlagember mégiscsak jobban járt így.
Orbánék azt teszik hogy szó szerint mindent az embereken vernek le, adósodjanak inkább ők el, ne a Fidesz és a haveri köre.
Nem akarom Fletót védeni, az is egy romlott, rossz rendszer volt, de ekkora pusztitást még Feriék sem csináltak. Én akkor voltam pályakezdő és nagyon nem szerettem se Gyurcsányt, se Bajnait, de ha nekem valaki akkor azt mondta volna lesz egy ennél is nagyobb mélyrepülés, hát én hülyének nézem, és mégis ez a valóság.
Menj ki az utcára, tele vannak hajléktalanokkal, akik jó külsejű ruhákban kukáznak és alszanak a padon. A magyar középosztály (ha volt is ilyen) egymást taposva szedi ki a szemetesből az 50 forintos üvegeket. Beszélj rendőrökkel, egekben a lopások és vagyoni bűncselekmények száma, az embereknek nincs már semm megtakarításuk, rengeteg család hitelből él.
Szerintem ezt mindenki látja, a ba itt az hogy rengetegen élnek a rendszerből, gondolok itt nem csak vállalkozókra, megmondó emberekre, de falusiak tömegeire is akiknek a fideszes földesúr ad munkát és megélhetést.
Már megint olyannal támadjátok a kormányt, ami nem igaz, és emiatt hiteltelen a többi kritika is. Az életszínvonallal nincs semmi baj (legfeljebb hogy lehetne magasabb is). A Fidesznek bőven vannak más bűnei, azokért kell kritizálni.
Nézzük hogy alakult a vásárlóerőparitáson vett GDP 2010-ben és most Ausztriához viszonyítva:
Szlovénia: 71% -> 77% (+6%)
Horvátország: 46% -> 66% (+20%)
Magyarország: 48% -> 66% (+18%)
Szlovákia: 55% -> 63% (+8%)
Románia: 31% -> 62% (+31%)
-----ÁTLAG: 42% -> 57% (+15%)-----
Szerbia: 27% -> 40% (+13%)
Ukrajna: 16% -> 22% (+6%)
Vagyis nem hogy közeledtünk Ausztriához, hanem még az átlagnál gyorsabban is.
ma 17:20
Az életszínvonalra, amit a kérdés is megfogalmazott. Ez nem jogos kritika, és erre alapozva mondhatja a Fidesz, hogy hazudnak a kritikusok, hiszen nyilvánvaló, hogy javult az életszínvonal. (Ezek IMF, nem KSH adatok.)
A 6-os válaszodban eközben te is említed, hogy az életszínvonal ugyan javulhatott, de közben meg a közszolgáltatások rohadnak le, ami viszont igaz. Ezért nem értem, hogy miért nyilvánvaló hülyeséggel támadják a kormányt, amikor lehetne bőven mással is, ami nem hülyeség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!