Most, hogy Ursula van der Leyen & Timmermans megmondták, hogy nem akarják a magyar kormányt hatalmon ugye nem szavaztok a Fideszre?
Figyelt kérdés
Van választék a szocik Dobrev Klárát akarják, a magukat jobboldalinak értelmezők pedig Tisza Pétert. Nem mondhatod, hogy nem nyújtanak alternatívát. Ugye már nem szavazol Orbán Viktorra?okt. 11. 16:09
11/14 anonim válasza:
Megerősítette! Láttam a hiradóban hogy letámadták a Viktort. Ezért kell még inkább a Fideszre szavazni és megtartani az egységet.
12/14 Kései Sirató válasza:
Az nem baj, ha más is tisztán látja, hogy mekkora tolvaj ez az Orbán és mekkora bűnbandát működtet Fidesz néven.
Semmiképp sem szavazok a Fideszre, mert börtönben lenne a helyük.
Aki nem hallott még ebben az országban Mészárosról és arról, hogy az ő kezében és persze Tiborcé a fél Balaton és rengeteg állami pénz ki lett lopva, miközben a kórházak, az orvoshiány, a gyermekvédelem a mélyponton van.
Soha nem szavaznék ilyen korrupt tolvaj, pedofilokat támogató bandára.
Novák Katalint Orbán utasította, hogy adjon kegyelmet, utána meg cserben hagyta a saját emberét, saját embereit, varga Juditot is cserben hagyta.
Hajrá TISZA, hajrá Magyar Péter! Végre van esélyünk arra, hogy megbukjon ez a gyalázatos bűnbanda.
13/14 anonim válasza:
Nem kell ahhoz "fideszesnek" lennie senkinek, hogy számára a "senki" kategóriát képviseljék olyan emberek, mint pl. az urzula nincs már lejjebb is! Nekem ő egy senki, - eszem ágában nincs megfelelni az agyrémeinek! Majd én eldöntöm, hogy egyáltalán elmegyek-e a választásra - a "választék" ismeretében! Még ez is kérdéses, mert nagyon tele van már a lábközi szatyrom az egymásnak kilincset 1989 óta adogató, mindent túlélő megélhetési szélhámosokból!
14/14 anonim válasza:
Igen, Ursula azt a löketet adta, hogy csakazértis' a fideszre szavazzak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!