Tisza pártiak! Ezt magyarázzátok meg! Lehult a lepel?
Figyelt kérdés
Amióta M.P (áruló) kilépett a Fideszből azóta alacsonyabb az infláció, növekszik a gazdaság, és a Fidesz megnyerte a választást. Úgy látszik ennyit számít ha lelepleződik Gyurcsány egyik embere.okt. 10. 19:31
2/7 anonim válasza:
Drága jó Istenem, nem csak kint van sötét már ilyenkor.
4/7 anonim válasza:
Nah Magyarország előre megy, már a bolondokházában is van net!
5/7 Koplárovics Béci válasza:
"Amióta M.P (áruló) kilépett a Fideszből azóta alacsonyabb az infláció"
A jelenlegi infláció állítólag 3-4%. Amíg Magyar Péter éppen fideszes nő(ke?)t pakolt, addig 0% körüli, sőt alatti is volt. Ez hol alacsonyabb, mint a 3-4%? Már el is felejtetted azt, hogy ilyen alacsony is volt a fidesz alatt az infláció? Nahát! De rövid az eszed!
6/7 anonim válasza:
De gyökér vagy 🤣 én nem látok semmi javulást. Sőt most a K*va lakbért is megemelték 30 ezerrel... úgyhogy b*szd meg a kormányodat, kérlek :)
7/7 gungasam válasza:
Valamit belekevertek a mostani adagodba...félrebeszélsz! Én semmilyen párti vagyok , és amit itt kérdezel az teljesen borgőzös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!