Szerintem nem volt szánalmas, inkább nagyot nőtt a szememben, hogy ilyen jól állta a sarat, és hogy kiállt Magyarország, és a béke mellett.
Nem tudom, te mit hallgattál, de megcáfolta az igaztalan vádakat, és szerintem ő is ledöbbent, hogy ennyi h. Lye nem lehet az EP ben is!
Magyar és Dobrev jól leégették magukat. Az én hazámat két ilyen NE képviselje, és fejezzék be a haza elleni ténykedésüket! Eleget ártottak már így is a magyaroknak. Emigráljanak, és legyenek ott képviselők, vagy tőlem aztán mindegy, hogy mik.
13
Szánalmas az, ahogy a történtek ellenére ezt mantrázod.
Nem tudom hogy páran mit néztek de én azt láttam, hogy programja megvitatása helyet egy politikai alapú szemelyrskedő jellegű gusztustalan támadást kapott.
Természetesen ismét okosabb volt az ellenfeleonel és előre felkészült számokkal, tényekkel.
Objektív tényekkel, tárgyilagossan, személyeskedestol mentesen lesöpörte a szokásos ellenzéki paneleket.
Elképesztő hogy van idejük felkészülni és csak a szokásos együgyű butuska ragalmakat pufoltatjak.
Hol a taktika, a tavaszsag.
Oktalan barmokkent sétáltak Viktor csapdájába. Csúnyán lealazta őket az EU elött.
Szerintem ennek a hatására külföldön is sokan elgondolkozzanak, hogy talán még se az a patás ordog ahogy nyugaton beállítják.
Szerintem nagyot lépett előre
Utolsó jól írja! Én az egészet élőben néztem és ami dolgokat a fejéhez vágtak, abban csomó személyeskedés volt, valamint vádak, amiket senki sem erősített meg semmiféle adattal, ténnyel, csak nyomták a mantrát.
Ezzel szemben Orbán tényekkel, számokkal cáfolta meg ezeket a vádakat, amin aligha lehet fogást találni.
"Nem tudom hogy páran mit néztek de én azt láttam, hogy programja megvitatása helyet"
Nem igazán van mit megvitatni, Magyarország soros elnöksége csak fél éves és 3 hónapos csúszással került bemutatásra ez a programterv is. Ez a funkció egyébként is csak technikai/szervezési jellegű és a lényege a közvetítés lenne, utóbbihoz viszont az kellene, hogy ne legyünk mindenki által utáltak...
a fideszesek szerint győzött, az ellenzékszimpatizánsok szerint nem.
halál felesleges erről beszélni.
"Ilaria Salis pedig képviselő ott azok után, amit tett?!'
Mi az már, hogy köztörvényes bűnözőket engednek szabadon?!? Inkább Orbán többezer szabadon engedett embercsempésznek kellene ott ülnie!!🤣
Bocsánat, hogy sokat idézek. Gyakran volt olyan, eltünt az amit írtam.
" MP egyáltalán nem tudta megszorongatni, ez egy semmi volt, azt hittem többel készül. " Kezdetnek nem rossz. Vannak ott még lapok...
" csak személyeskedéssel tudott visszavágni," Személyeskedett más is. Csak azt tette, amit a többiek...
" Szerintem nem volt szánalmas," Szerintem se. Egyetértek amit írtál.
" Szerintem ennek a hatására külföldön is sokan elgondolkozzanak ". Így legyen, ahogy írod, és gondolom én is.
" szabadon engedett embercsempész "
Azért is engedték szabadon, a Salissal együtt, mert a börtön viszonyaink nem iolyanok... És ha a rossz tartási körülmények miatt perelnek, és megnyerik, fizetnünk kell. Azt az összeg lehetne jobb helyen is. Pl iskolákba wc papír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!