Ha Orbán ébresztőt fújni ment, Strassburgba, minek kellene történnie Európában az ébredés után?
Figyelt kérdés
okt. 9. 09:49
1/13 anonim válasza:
Még népszerűbbek lesznek a patrióta pártok, és keményebben fellépnek az illetékesek az illegális migránsok ellen.
2/13 A kérdező kommentje:
És ezt milyen intézkedésekkel teszik meg? Mert én azt látom, hogy az éppen választás előtt álló szomszédaink határaira szállitjuk az illegális bevándorlókat. Mi magunk bizniszelünk ezekkel.
okt. 9. 09:53
4/13 A kérdező kommentje:
Mik azok a fekák?
okt. 9. 10:18
5/13 anonim válasza:
Minek?
Hát pl versenyképes EUt csinálni, átgondolni az orosz ukrán háborúról alkotott álláspontot, nem büntetni országokat politikai alapon, megállítani a migrációt, komolyan venni a schengeni egyezményt, megszüntetni a pártalapú mutyizást, Ursulát, Webert, Tuskot, Macront, Scholzot odébb rakni végre, szóval sok mindent...
6/13 A kérdező kommentje:
Ha Ursulát arréb kell rakni végre, miért szavazza meg?!
Miért szavaz meg valakit, akit nem támogat?
okt. 9. 10:25
7/13 anonim válasza:
"keményebben fellépnek az illetékesek az illegális migránsok ellen."
Úgy érted, Orbán elvtárs még több embercsempészt enged szabadon, hogy azok furikázhassák ide-oda az illegális határátlépőket?
8/13 anonim válasza:
6# te rosszul tudod, idén Orbán Viktor NEM szavazta meg Ursulát!!!
10/13 anonim válasza:
Elment, hogy tájékoztassa a parlamentet a soros magyar elnökség terveiről. Én mindezt október 9-én... A magyar elnökség július 1-én kezdődött és december 31ig tart. Van rá másfél hónapja hogy megvalósítsa a terveit, mert decemberben már a fű se nő. Bolond ez az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!