A megyeszékhelyek, vidéki városok és agglomerációk lakóinak mi a véleménye a Budapest - vidék ellentétről?
Generációk óta létezik ez az ellentét. A vidékiek azt mondják, hogy "ha a vidék nem sz.rik, a pestiek nem esznek", a budapestiek meg azt mondják, hogy "a mi adóink mennek hozzátok". Továbbá a budapestiek képesek gumicsizmás bunkóknak nézni a vidékieket, akik könyvet is csak TV-ben láttak, a vidékiek képesek a budapestieket valami urizáló avokádó lattés vegán sznoboknak nézni, akik még egy gereblyét se tudnának megfogni. És a politikában is meglátszik, hogy Budapest baloldali, a falu meg fideszes és mi hazánkos.
Na de ez a falvakra vonatkozik! Egy több tízezres vagy százezres város nem vidék. Egy átlagos győri pont úgy nem szokott kapálni és disznót vágni, mint egy budapesti. Vagy egy agglomerációs falu hiába falu, az ott élők is városiakként viselkednek, a városba járnak be, és ők sem igazi falusiak.
Szóval a kérdés, hogy akik nem budapestiek, de nem is "igazi" vidékiek, ők hogy állnak ehhez?
A szélsőjobbos kamuhírek semmit nem bizonyítanak. Nevezd meg, Bécs mely városrésze no-go zóna. Mely utcákat foglalja magában.
Nincs ilyen.
A kiadott linkek fele meg a rollerekről szól :D
Mi a tök az a "globohomó"? Ezt még sosem hallottam.
Amúgy vicces, hogy aki woke véleménybuborékot emleget (ami tényleg létezik egyébként), az szintén egy véleménybuborékból beszél.
Buborékok, én vagyok a gombostű. Érveket, tényeket eszméket, és nemzetközi érdekszövetségeket említettem, még azt is hogy Mi Hazánkos vagyok. Tehát nem rogánista, az egy maffiózó. Pökhendi nyegle libernyák is csak addig lazáskodik, míg ő nem kerül bele a bajba, amiről beszéltem.
btw Én tudok németül, angolul, olaszul. Tinektek csak a pofátok nagy, max angolul makogtok konyhaszinten.
Az objektív igazság, megtapasztalt valóság pedig nem szélső és nem jobbos. Aki vad helyen szocializálódott, pl fekete Afrikában, az azt is hozza magával. A butaság ellenben ön és közveszélyes. A rózsaszín közdben lebegés, 444telexrtlstb propagandán csüngés. Ugye, itt mindenki az r/hungary fórumon is van... körbehordozzátok az elétek tett globohomo propagandát. toxikus ostobaság és önsorsrontás. Mehetsz nyugatra, keletre, akkor is magyar maradsz. Öngyűlölő lúzer is, ha fanatikus, és szélsőséges nyugatos globalista vagy.
A mandiner.hu és a ripost.hu is a KESMA lapja, amit Rogán minisztériuma, a Miniszterelnöki Kabinetiroda közvetlenül pénzel és irányít. Ha komolyan gondolod, hogy "Mi Hazánkos vagyok tehát nem rogánista", akkor kicsit kritikusabban nézd meg, hogy a lapok amikre hivatkozol milyen hátérrel rendelkeznek.
Meg hát alapvetően olvasd el őket, mielőtt belinkeled, mert mihazánkos lap, a magyarjelen.hu a magyarországi no-go zónákról ír, nem a nyugatiakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!