Istenhivő ember Magyar Péter?
Figyelt kérdés
okt. 8. 22:22
1/13 anonim válasza:
Ha az lenne, eleve nem bánt volna úgy a feleségével, ahogy...
4/13 anonim válasza:
Mit? Hogy elhagyta a feleségét három gyerekkel? Ez pont elég ahhoz, hogy arra következtessünk, hogy nem hisz Istenben.
5/13 anonim válasza:
A fideszesek az istenhívők.
Magyar szavazói ateisták és libsik. Tehát őket nem érdekli hogy hisz-e Magyar Péter istenben.
A politikai eredményei alapján fogják megítélni. Az ő feladata az hogy váltsa le Orbánt.
6/13 anonim válasza:
Biztos isteni sugallatra lopta el és dobta a Dunába más telefonját XD
7/13 anonim válasza:
#6 Provoķálták, Bede Zsolti túllépett egy határt. Azóta a Facebook oldala is tiltva van.
8/13 anonim válasza:
#4: Nem hiszem, hogy ezen múlik és nem állítom, hogy nem ő hagyta ott, ennyire nem másztam bele a kapcsolatukba. De te miből gondolod, hogy nem Judit hagyta ott, vagy esetleg nem közös megegyezéssel váltak el? Szerintem ez utóbbi a legvalószínűbb.
9/13 anonim válasza:
Magyar istentagadó lett. Már nem hisz Orbánban.
10/13 anonim válasza:
"De te miből gondolod, hogy nem Judit hagyta ott, vagy esetleg nem közös megegyezéssel váltak el? Szerintem ez utóbbi a legvalószínűbb."
A lényeg az, hogy aki hisz Istenben, nem fordít hátat a feleségének, hanem ha külön is költöznek, azt nem tekinti véglegesnek, ezért nem áll össze másik nővel, hanem azon dolgozik, hogy újra egyenesbe jöjjenek a dolgok a feleségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!