Miért nem érdekelt senkit, miért lett ekkora kudarc
Magyar Péter hétvégi akciója?
Figyelt kérdés
Több százezer emberre számított, végül csak háromezren jelentek meg Magyar Péter hétvégi tüntetésén. A baloldali politikus óriási rendezvényszervezési és politikai kudarcot szenvedett, nem tudott mozgósítani, és nem tudta fenntartani azt az érdeklődést, amihez hozzászokott tavasszal. Mindez azt mutatja, hogy csökkent az érdeklődés, elkezdődött sokaknál a kiábrándulás. A nagy várakozásokkal ellentétben, helyszíni felvételek alapján a résztvevők száma háromezerre volt becsülhető a tüntetésen.
Ha külföldön vagy és olyan jó ott az élet meg a légkör akkor nem tudom hogy a szabadidődben mit vergőfsz magyar oldalakon azzal hogy "orbán 26 ban jaj lesz nektek"
okt. 7. 16:40
12/25 anonim válasza:
#11 csitu és hozd a pizzám mert nem kapsz borravalót a végén és sírdogálhatsz!
okt. 7. 16:43
13/25 anonim válasza:
#11: És ti? Ha Magyar Péter népszerűsége valóban ilyen drámaian zuhan, akkor minek foglalkoztok vele? Menj, igyál egy pezsgőt Gulyás Gergellyel, ő már hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy kipukkadt a lufi.
okt. 7. 16:43
14/25 anonim válasza:
Ennyit tudsz... ennyi vagy
Most le lettem fideszezve? Nem vagyok fideszes de köszi a rágalmat :)
Én nem foglalkozom Magyar Péterrel mert nem szeretem a fideszeseket! 10 évig élvezte a NERt és ott állt Orbán mögött... mit akartok tiszások? Mégegy fideszt? Mert azt építitek... én vagyok az akinek elege van a fideszből éppen ezért nem fogok egy fidesz 2.0 Magyar Péterre szavazni
okt. 7. 16:47
15/25 anonim válasza:
Megint belefosott egy fideszes provokátor a nadrágjába?
okt. 7. 16:51
16/25 A kérdező kommentje:
13-as bizony kipukkadt a nagy luftballon, ami nem is volt nagy és kifejezetten üres volt. Mégis egy páran ezt még nem látják. Számukra keserű lesz a csalódás 2026-ban, már ha MP egyáltalán tényező lesz még akkor.
okt. 7. 16:52
17/25 anonim válasza:
"rég külföldön vagyok"
Ott csak fogyatékkal élők vannak.
okt. 7. 16:52
18/25 anonim válasza:
Messze nem volt kudarc. Átütőtte a rezsim tartóoszlopát az m1, aki nem volt rest hazudni, és ferdíteni a tényeken még az nap sem. Természetesen nem engedték be, hogy felolvassa a 16 pontot, ezzel csak magát árulja el a rezsim, hogy nem "köz"tévé 140 milliárdból sem.
okt. 7. 16:58
19/25 anonim válasza:
#14: Mikor mondtam én, hogy fideszes vagy? Annyit mondtam, hogy koccinthatsz Gulyás Gergellyel, hisz ugyanazt gondoljátok. Nem baj, ha egy hullámhosszon vagytok.
#18: Egyetértek.
okt. 7. 17:39
20/25 anonim válasza:
Ki, mire számított? Pangás van a politikában, választások mostanában nem lesznek, különféle csoportok sem elégedetlenkednek feltűnően hangosan, plusz rossz idő is volt múlt szombaton, francnak lett volna kedve kb. a semmiért felutazni Pestre. Ettől függetlenül a Tiszára fogok szavazni 2026-ban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!