Mi lesz ezzel az országgal miután minden értelmes ember kivándorolt? Most se nagyon akar semmi működni.
Javul a nemzeti kohézio.
A balliberálisok úgyis csak hátráltatják az országot.
Még én is kivándoroltam Ausztriába, annak ellenére hogy mérnök informatikus végzettségem van és IT fejlesztő vagyok tehát elvileg nekem Magyarországon sem lenne olyan rossz, a gyakorlatban pedig fele annyi fizetésért sokkal keményebbek az elvárások.
De még ha ugyanannyit is keresnék, akkor sem érné meg hosszútávon Magyarországon maradni, mert ott 10 év múlva mi lesz? Nekem kell majd eltartanom a sok öreget, ezért egyre nagyobb adóterheket rónának rám. Borzalmas már most is nézni milyen elöregedő a társadalom, és a fiatalok közül is a tökéletlenebbek maradtak otthon. Nyugdíjam nem lenne Mo.-n, bezzeg tőlem rengeteg pénzt lehúznának. Tehát úgy éreztem hosszú távon ígyis úgyis ki kell költöznöm, még akkor is ha vannak nálam akik sokkal szarabb helyzetben is kénytelenek otthon maradni.
nagyon be vannak szarva 2026-tól.
ennyi propagandistát ami itt van még sosem láttam egyébként, lehet
mégiscsak hazamegyek szavazni külföldről...
semmi nem működik, de semmi
- halott egészségügy
- halott oktatás
- infláció
- szar fizetés
nagyon versenyképes hosszútávon az ország
80% visszatér? Ez milyen adat? Honnan van? Kik lettek megkérdezve erről?!
A tavalyi népszámlálási adatokból semmiféle 80% sem számolható ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!