A baloldali magyar politikusok csak nekem tűnnek idiótáknak? Más hogy van ezzel?
Ezt én már régen észrevettem. Azért van ez, mert életszerűtlen, életidegen dolgokat mondanak. Az elfogadás, multikulti, BLM, kábítószer kelagiozálása, gyermekek transz irányű átnevelése ez a nyugati liberális ideológia amit itt is meg akarnak valósítani teljesen idegen a normalitástól. A baloldal pedig teljesen becsicskult alájuk.
Nincsen valódi baloldal ma Európában. A kis embert ironikusan a jobboldal a Fidesz jeleníti meg. A bal a libbel összefeküdt. Az ellenség szokta ezt terjeszteni, aki a kultúránk, társadalmunk hanyatlását akarja. De mivel ezt őszintén mondják ezért érzi az ember jogosan, hogy ezek idióták!?
14 év propaganda eredménye nem lesz eredménytelen, gyilkos dolog, de az biztos hogy én is láttam fura eseményeket a Baloldalon. Valójában a propaganda nem csak hazudik, hanem bolhából elefántot csinál, és kiegészíti, hogy az elenfelét nevetségessé tegye, és a mondanivalója elvesszen. Ez történt a parizer-királlyal Jakab Péterrel, hiába volt minden szava igaz, hiába bánt úgy a rezsimmel ahogyan megérdemelte, a propaganda sikeresen lenullázta politikailag.
Most legutóbb Magyar Péter beszart, állítja a propaganda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!