Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért az internetes bűnözőktől...

Miért az internetes bűnözőktől félnek a magyarok a társadalom terhei helyett?

Figyelt kérdés
Az internet egész jól lenyomozható, ellenben például a BAZ megyei putrik szürkezónájával. Egy egy cigánnyal szemben még a hatóságok sem mernek intézkedni. No ezt kellene megszabályozni, mert ennek a rétegnek a garázdálkodása valóban veszélyes.
okt. 7. 08:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9 : Pár éve már van kétfaktoros azonosítás. Adom a linket, viszont ez bizalmas, semmiképpen se add tovább! [link]
okt. 8. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, te hülye vagy, vagy troll?!

Ha hülye vagy, akkor nem csoda, hogy mondtam neked, hogy nem bírod megérteni, hogy az internet veszélyes is tud lenni, ha nem elővigyázatos az ember.

Te idézd tőlem azt, azt, amit a számba adtál, pl. hogy minden szolgáltatást egy helyen le lehet mondani, vagy hogy azonnali tartozástörléssel le lehet mondani? Idézd tőlem, kérlek!

Persze az internet veszélye az is, hogy hozzád hasonló seggfejekkel is találkozik az ember online-térben, akik az idejét és figyelmét rabolják. Persze ez csak addig megy, ameddig hagyják, nálam ez eddig ment, eddig hagytam.

okt. 8. 10:12
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 : Hűha, elfogytak az érvek, nem lehet okoskodni? Szerintem legközelebb konkrétumokkal próbálkozz és ne legyél lemaradva pár évvel a világtól!
okt. 8. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!