Miért van az, hogy alapvetően úgy vélem, jó lenne a kormányváltás, de amikor Orbán Viktor parlamenti felszólalásait nézem, akkor azok tetszenek nekem?
A parlamenti felszólalásaiban Orbán jól érvel, látszik, hogy naprakész tudása van. Stílusa teljesen egyedi: könnyed, magabiztos, humoros és udvarias.
Ezzel szemben nézzétek meg, hogy Gyurcsány mit művelt nemrég a Parlamentben.
Na, akkor most mi a helyzet?
Kedvelem Orbánt, vagy nem?
Már összezavarodtam.
Kicsit el vagy tévedve. A felszólalásokat nem pusztán megírják neki, de az interpellációk még előre be is vannak nyújtva a Parlamentnek. Pontosan meg van szervezve, hogy ki fog felszólalni, kitől mit fognak kérdezni, milyen viszontválasz, stb.
Retorikai készségei azért jóideje nincsenek már a toppon. De annyira nem kell aggódnod, ellenzékben is ugyanúgy képes papírról felolvasni.
8-as jól mondja, még ha durva is a párhuzam.
Én is szellemesnek tartom bizonyos felszólalásait. Látszik, hogy rutinos, nagyon meglepni nem sok minden tudja már.
És? Csak ezért kellene valakit lassan örökös teljhatalmú vezetõnek megvàlasztani? Remélem a kérdésed te sem gondolod teljesen komolyan.
Hogy közben mit mûvel és rombol, az talán fontosabb az improvizált kis vicceinél.
Megjegyzem, a szellemes hozzászólásai nagy részében sem válaszol érdemben a kérdésre/ vagy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!