Ha összejön a kormányváltás a fideszesek elfogják fogadni az eredményt vagy választási csalást fognak kiabálni? Hogy csalnák el a választást?
"Ha mondjuk nyer a tisza 2026-ban ami ráadásul nem egy tipik libsi párt agyvérzést fognak kapni?"
Nem tudtam javítani
Nem nagyon tudunk semmit Magyar Péter hozzáállásáról a főbb dolgokhoz: migránsok, szuverenitás (európai ügyészség? rezeg a léc), lmbtq.
MP lebontaná a "kerítést" és szolgai módon mindent betartana amit az EU kér?
Ha igen (és sok szavazója ezt várja tőle), akkor nem lesz kormányváltás. Ha nem, akkor meg a szavazói egy része fognak elpártolni tőle.
Szóval kíváncsian várom, hogy mondja meg ELŐRE, hogy mit fog tenni!
"Nem nagyon tudunk semmit Magyar Péter hozzáállásáról a főbb dolgokhoz: migránsok, szuverenitás (európai ügyészség? rezeg a léc), lmbtq."
Migráció, szuverenitás, lmbtq? Ezek azok a témák amiket utoljára kell hagyni. Migráció nincs, nem is volt olyan szintű amit a Fidesz mondott. Lmbtq? Kit érdekel...
Engem az eü, oktatás, gazdaság érdekel és nem a bulvárélet. De kinek mi.
Több emberrel hallottam, de nekem Sztálinnal a legszimpatikusabb:
Nem az a lényeg, hogy ki szavaz, hanem az, hogy ki számolja.
5# tipikus fideszes. Az ország legnagyobb problémája az lmbtq meg a szuverenitás.
Amikor az egész ország rohad le, és Orbán be akarja hívni az oroszokat.
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!