Miért van az, hogy alapvetően úgy vélem, jó lenne a kormányváltás, de amikor Orbán Viktor parlamenti felszólalásait nézem, akkor azok tetszenek nekem?
A parlamenti felszólalásaiban Orbán jól érvel, látszik, hogy naprakész tudása van. Stílusa teljesen egyedi: könnyed, magabiztos, humoros és udvarias.
Ezzel szemben nézzétek meg, hogy Gyurcsány mit művelt nemrég a Parlamentben.
Na, akkor most mi a helyzet?
Kedvelem Orbánt, vagy nem?
Már összezavarodtam.
A parlamenti felszólalásainak szövegeit nem ők írják, azok spontán jönnek.
Miközben az ellenzéki politikus beszél, ő szokott magának irkálni. Gondolom egy vázlatot arról, amit felelni fog.
Orbán elég jó a kommunikációban.
Egyben viszont ez is a probléma vele.Sok duma, de nem történik semmi vagy nem úgy történik, ahogy mondja.
Hát igen, a kormányzásával elégedetlen vagyok.
Mondjuk van, amiben egyetértek Orbánnal, de az egészségügy, oktatásügy, közbiztonság javításra szorulna...
Nekünk (miskolciak) fideszes polgármesterünk lett, és elég nagy tervei vannak a várossal, nagyon motivált, és szimpatikus ez az ember is.
Meglátjuk, mi lesz. Ha Miskolcon beindul a változás, lehet, az kiterjed máshová is :)
Nem tudsz ellenállni a sármnak.
Van aki szereti a dagadtakat.
Jogos. Ez mondjuk igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!