Mi a véleményed a 21. századi magyar történelemről (2001-2024)?
Az első Orbán-kormány nem volt rossz, de akkor is tolta ezt a nagymagyar-cserkészkolbász-kereszténység baromságot, utána Medgyessy MSZP-je is tűrhető volt, de aztán 2004-ben jött Gyurcsótány az anarcho-kapitalista SZDSZ-szel, majd a mégrosszabb Bajnaival, aki miatt öngyilkos lett a libatenyésztő.
2010-től Orbán került ismét hatalomra, azóta legalább sakkba vannak tartva a balliberális kapitalisták.
papa, a 21. század 2100. december 31-éig tart, nem akarlak elkeseríteni
de hát ez a magyarországi história eddig elég katasztrofálisra sikeredett,
nem véletlenül megy el mindenki aki értelmes
üdv Dublinkából (de ezt má tudjátok úgyis nagyon helyesen)
Nyilván nem a teljes 21. századról szól a kérdés, csak arról a 23 évről, ami eltelt. Ez viszont már majdnem egy negyedévszázad! A 12. osztályos történelem tankönyvben is van szó bizonyos dolgokról ebből az időszakból, szóval már lehet történelmet értékelni.
Papa meg nem vagyok még. 🥶
Mondjuk pontosabb lett volna úgy kiírni a kérdést, hogy "Mi a véleményed a 21. századi magyar történelem ezen szakaszáról (2001-2024)?", látod mindenbe bele lehet kötni. 😅
azt meg látod te is/megválaszoltam, katasztrófa, mindenki megy külföldre aki ér valamit
és lehetne tenni de senki nem tesz semmit, nyilván nem fogja senki megvárni amíg már nem lesznek lehetőségei
ahogy kivettem ebből a válaszból még tanulsz, neked azt javaslom de erősen, hogy tanulj de 1000x-el, legyen egy jó szakmád/képesítésed+gyakorlatod, gyűjts egy kis pénzt és addig húzz el amíg lehet és van rá lehetőség
(én szóltam)
Annak idején meg kellett szakítanom a tanulást, de idén visszamentem hogy (estin) befejezzem a gimnáziumot. Szóval igen, tanulok.
Az van tervben, amit mondasz: tanulok, képzem magam, aztán elmegyek ebből az országból.
Medgyessy szerintem még egészen jó politikus volt, de Orbán és Gyurcsány nagyon nem kellett volna, ők okoztak romlást az országra, és kiemelném Orbán felelősségét.
Persze Medgyessínek is voltak hülyeségei, pl. a 13. havi nyugdíj, ami pont nagyon igazságtalan volt ennek a keretét szerintem kompenzációként pont fordított arányosan kellett volna elosztani: akinek kevesebb a nyugdíja, az többet kap, akinek több a nyugdíja, az kevesebbet, ill. egy küszöb fölött már semmit sem kap. Sőt, a nagyon magas állami nyugdíjat meg is adóztattam volna, és ugyanebbe a kompenzációs csomagba visszaosztottam volna. De ezt így nehéz lett volna kommunikálni, de a 13. havit mindenki megértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!