Mi a véleményed arról, hogy a legjobb BL meccsekért fizetni kell?
10#
Hát akkor én már 33 évesen boomer vagyok. A műholdas beltérit is csak akkor cseréltem le, amikor a régi bedöglött. Nekem addig megfelelt az SD adás is, mikor már sokan FULL HD-ba nézték. Az okostelefonom amúgy 7 éves amiről írok, még mindig a nyomógombos lenne, ha nem adja meg magát.
Van az így.
Az én telefonom 10 éves.
A plazma tv-m pedig még annál is öregebb és még csak nem full HD.
Viszont a BL meccseket meg a focit általában pont lesz.rom.
Nincs más választás, azért nincsen, mert el...
Na jó, igazából, nem lett elk...va, csak épp elérte Magyarországot is a jövő. Tecciknemteccik, a streaminget nem fogod tudni visszaszoritani és ez már nem is annyira a jövő, hanem a jelen.
A hagyományos tv-nek, hála Isten vége.
Nézd a jó oldalát, egyre kevesebb emberhez fog eljutni az M1.
17#
Engem csak a tiszta játékidő érdekel. A stúdiókban való okoskodástól, meg a reklámoktól menekülök. Meg az egyperces híradótól is. Egyébként a közmédia is telefossa reklámokkal a sportközvetítéseket. Az olimpián nem győztem nyomkodni a távirányítót, hogy hol mi van éppen. De már 2012-ben is ment, hogy a közvetítés támogatója stb. Éppen akkor döglött be a régi dobozos tv. Egy még régebbi commodore 64-es monitort kötöttem össze a régi beltéri egységgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!