A Fidesz nem tesz most nagyobb kárt magában azzal, hogy nem rúgta ki Orbán a behódoláspárti politikai igazgatóját?
Mekkora támadási felület lesz már ez?
Meg ezek után Orbán Balázs hogy fog tudni kiállni a nyilvánosság elé? Egy két lábon járó morális blamázs lesz ez a Fidesznek nem?
11, www.google.hu - Orbán Balázs 56, Orbán Viktor Orbán Balázsról.
Nagyon szivesen.
Az a nagy büdös helyzet, hogy tegnap a kúrmányülésen a "nagy bölcsek" kinyilatkozták, hogy az orbán ügy le van zárva!
Az összes bérnyalóka, csicska, másológép, agyhalott megkapta ezt a parancsot, tehát itt is ezek kezdik el elbagatellizálni az ügyet, mert el akarják süllyeszteni a témát okt. 23-ra!
Miközben akkor jönnének jóbban ki ebből a leprából, ha legalább ezt az orbánt kirúgnák a francba!
De mit várhat az ember egy olyan országban, ahol egy pedofilmentegető alak püspök lehet?!
#12 Nem azt kérdeztem mit mondott Orbán Viktor.
Azt kérdeztem mit mondott Orbán Balázs.
Fogalmad sincsen róla.
14, szerencsére, nincs szükségem a te jóváhagyásodra ahhoz, hogy önálló véleményem legyen valamiről. Akármennyire sincs róla fogalmam, az önálló véleményemhez akármilyen buta is vagyok, jogom van és tartom, amit irtam.
Önálló gondolataim alatt tett kijelentésem szerint, Orbán Balázs nyilatkozata, hazaárulást jelent.
Nem kell rá reagállnod, elég, ha lepontozol, mert ugyanezt fogom újra és újra leirni.
#16 Melyik országban? Az USA-ban? Németországban? Hol?
Segíts nekem, melyik ország az ahol az orosz hekkerek nem azt csinálnak amit akarnak?
"Segíts nekem, melyik ország az ahol az orosz hekkerek nem azt csinálnak amit akarnak?"
Oroszországban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!