Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miből tervez a...

A kormány miből tervez a választási kampány előtt költekezni, pénzt osztani, amikor a forint már így sem bírja?

Figyelt kérdés

Már előre óvatosan a forint alapú eszközbe befektetők, hogy a választásokkor feléljük a következő 2 évünket is. Mert a magyarokat csak így lehet megetetni a választások előtt, hogy már előre feléli a kormány a következő éveket. Miután megnyerik a választást egy túlköltekezést követő pürrhoszi győzelemmel, azonnal megszorítások lesznek és forint gyengülés, infláció.

Ezért is zuhantak be idén a beruházások Magyarországon, mert a gazdasági elemzők a forint shortolását javasolják az értékcsökkenés miatt. Miből fog így költekezni a Fidesz? Ők maguk mondták, hogyha 90%-os államadósságból már nem lehet kimászni. Mégis ha osztogatni akarnak, akkor fel kell mennünk addig, mert nincs pénz.

okt. 3. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Nekünk is haza kellett jönnünk Dublinból, mert a feleségem minden hazafi magyartól így köszönt el, hogy üdv Dublinból. Meg olyan dolgokba pofázott bele, amikhez semmi közünk, mert hazaárulók lettünk. Ráadásul sok ismerős 2/3át kereste az én külföldi béremnek itthon.
dec. 5. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:

11 - örülök hogy rajongsz, akkor máskor is hozzászólók majd jó? 😅😅

keresd a kérdéseimet is bőszen, és szólj ahhoz is hozzá butácska

üdv Dublinból (az ilyen butácska hozzászólók fizetnek úgyis mindent otthon, nekem neg legalább többet ér az euróm karikor...)

dec. 5. 12:53
 13/18 anonim ***** válasza:
inkább lesz.rlak, te tudod értékelni az életedet, mit terveztél, miért csak külföldön tudtál kivirágozni, másnak sikerült itthon is, nem reagálok Budapestről rád
dec. 5. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:

:DDDD

butuskah

böfcsizz ide is egyet, van rajongói kérdésem is ám...

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

dec. 5. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
nem válaszolok PM-re, tudhatnád már....
dec. 5. 16:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Én honnan tudnám, azt se tudom ki vagy. Egyedül te dolgozol magyarként Dublinban? :D
dec. 5. 18:10
 17/18 anonim ***** válasza:
mostmár tudod, ne írogass pm-et... xd
dec. 5. 20:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Mit teszel?
dec. 5. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!