A kormány miből tervez a választási kampány előtt
költekezni, pénzt osztani, amikor a forint már így sem
bírja?
Figyelt kérdés
Már előre óvatosan a forint alapú eszközbe befektetők, hogy a választásokkor feléljük a következő 2 évünket is. Mert a magyarokat csak így lehet megetetni a választások előtt, hogy már előre feléli a kormány a következő éveket. Miután megnyerik a választást egy túlköltekezést követő pürrhoszi győzelemmel, azonnal megszorítások lesznek és forint gyengülés, infláció.
Ezért is zuhantak be idén a beruházások Magyarországon, mert a gazdasági elemzők a forint shortolását javasolják az értékcsökkenés miatt. Miből fog így költekezni a Fidesz? Ők maguk mondták, hogyha 90%-os államadósságból már nem lehet kimászni. Mégis ha osztogatni akarnak, akkor fel kell mennünk addig, mert nincs pénz.
az őket nem érdekli, a ti pénzetekből meg nem drága semmi
üdv Dublinból
okt. 3. 14:09
2/18 anonim válasza:
igazából leírtál mindent azt még hozzáteszem
én azt nem értem aki ide szül fiatalon, mi a tökömből fog ez menni amikor most sincs már semmi?
nade ez a többséget nem érdekli
maradok tisztelettel, üdv Dublinból
a fiatalok ezzel tudnak szavazni hogy elhagyják a süllyedő hajót
okt. 3. 14:15
3/18 anonim válasza:
A forint árfolyama nem túl fontos, pénz attól még lesz, ne aggódj. Semmiféle 90%-os adósság nincs.
okt. 3. 14:19
4/18 anonim válasza:
nem túl fontos, jah, mindegy hogy egy hotdog 9 millió forint vagy 900 :D
okt. 3. 14:22
5/18 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a családi adókedvezményt akarják majd növelni.
okt. 3. 14:42
6/18 anonim válasza:
A forint az mindent bír. Európa legkeményebb valutája.
okt. 3. 14:45
7/18 anonim válasza:
Belőled.
okt. 3. 14:46
8/18 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem Dublinban kell élned, az nagyobb szopás.
okt. 3. 14:47
9/18 anonim válasza:
Elkezdene az agyad cseppfolyóssá válni és minden kérdésre csak annyit tudnál válaszolni hogy üdv Dublinböl.
okt. 3. 14:53
10/18 anonim válasza:
Mivel az indokolatlan pénzszórás miatt az állam extrém módon el van adósodva, ezért ő csak nyer a forint gyengülésén és inflálódásán, hiszen így reálértéken kevesebbet kell majd visszafizetni a hitelezőknek. Emiatt nem is fog olyan monetáris politikára törekedni, ami a forintot erősítené. A monetáris politika fő célja a fiskális politika hibáinak az elfedése. Az állam és az állampolgár érdekei baromira nem azonosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!