Hungarofóbok sajnos. Olyan mérhetetlen keserűség van bennük. Megvetik a magyar népet. Nyugat az Isten számukra, mert ők olyan tökéletesek. Úgy vannak vele, hogy a magyarokról csak rosszat szabad mondani.
okt. 2. 22:09
2/12 anonim válasza:
Nem tudom kiket értesz balliberálisok alatt. Én pl csak a Fideszt utálom, de Magyarországot szeretem.
okt. 2. 22:18
3/12 anonim válasza:
Nem ismerek egyetlen egy balliberálist sem, aki internacionalistának vallja magát. Kedves Kérdező, tudnál néhány példát megemlíteni?
okt. 2. 22:28
4/12 anonim válasza:
Utálom a Soros pénzelte balliberálisokat. Pl. Orbánt, Kövért, Deutschot...
okt. 2. 22:30
5/12 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy a balliberálisok nem szeretik a magyarokat mégis a Fideszesekről derül ki, hogy egytől egyig hazaárulók.
okt. 2. 22:41
6/12 anonim válasza:
Én a tolvaj álkeresztény korrupt hatalmaskodókat nem szeretem. Ezért is vallom magam Európainak.
okt. 2. 22:59
7/12 anonim válasza:
Hàt, ha magyarnak lenni azt jelenti hogy békemenetelő nyuggerként komcsizzàk az ellentüntetőket miközben ők maguk is komcsi besúgók voltak, meg el kell àjúlni tót gagyi matyólotyó jelmezes vonaglásàtol, akkor én lehet nem akarok ilyen "magyar" lenni.
Részemről ez a fidesznek köszönhető. Az összes baromságukra ráhúzzák, hogy a "a magyar nemzeti értékek égisze alatt". Nem segítenek ezen pl. bayer zsolt megjegyzései sem, a legutóbbi, hogy normális magyar ember nem megy a Sparba. Köszönöm szépen, el tudom dönteni, hogy hol vásároljak.
Ha az állam (vagy orbán) így definiálja a magyarságot, akkor én nem kérek belőle, számomra inkább szégyellnivaló, amit ők mondanak és csinálnak.
okt. 3. 07:19
10/12 anonim válasza:
Magyar, ez a szó az elmúlt 14 propagandájával teljesen le lett járatva. A fidesz kisajátította, mint sok mást is. Hányszor hangzott el Orbán szájából, mi magyarok. Nála a magyarok a fideszt jelenti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!