Mi a véleményed a tiszapàrt új "jelképéről" a lyukas zászlóról?
Nem lenne szabad kisajátítani egy nemzeti szimbólumot. A fidesz is ezt csinálta a kokárdával
Az ilyen "tultolasolbol"meg a populista ígéretekből mint az 1millo forintos minimálbér, a demahogiabol lehet látni, hogy MP se nagyon különb mint a többi plitikus
Mindezt egy összetett mondatban le is írta, hogy természetesen nem szeretnének kisajátítani fidesz módra egy jelképet...
#2 "Nem lenne szabad kisajátítani egy nemzeti szimbólumot. A fidesz is ezt csinálta a kokárdával"
Soha nem tett ilyet a fidesz.
A kokárdás kezdeményezést egy civil szervezet tette pártoktól függetlenül, annyi volt a javaslatuk, hogy mivel akkor pár nap különbséggel volt a március 15-i ünnepségeket követően április elején a választás, tiszteljük meg annyival a demokráciánk létét, hogy fenn hagyjuk magunkon a kokárdát a választás napjáig.
Az mszp képviselői kezdték el a baromságot, a tévé egyik műsorában az mszp-s képviselő szándékosan levette magáról a kokárdát és közölte, hogy csak az ellenkező oldalon állók viselik majd a kokárdát. Őt követték a többiek és a végén tényleg csak azokon lehetett látni az utcán akik a polgári oldalon álltak. De nem azért mert ők kisajátították, hanem mert a többiek szándékosan levették magukról.
Kizárólag a törzsi logika számít. A valóság senkit nem érdekel.
Bírom én is amikor mondok egy tényszerű adatot, ami független a személyemtol és lepontozzak és rögtön ilyen meg olyan vagyok.
Ezek az emberek vajon mennyire alkalmasak arra, hogy megreformálják a magyar politikát?
9
Politikai talajon mozgunk kitten. Honnan tudod, hogy mi a valóság és, hogy mi a tényszerû?
Ez (lenne) a demokrácia.
Nekem lehet más véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!