Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Balázs nyilatkozatával...

Orbán Balázs nyilatkozatával mi a baj? Ha Oroszország megtámad egy gyenge jelentéktelen országot mint Magyarország, akkor mi értelme védekezni? Ha egyből megadjuk magunkat, akkor nincs felesleges halál.

Figyelt kérdés

okt. 1. 22:24
1 2 3 4
 21/36 Pombe ***** válasza:

@19

Oké... Legyen.

Orbán Balázs ezt mondta:

"Mi nyilvánosan nem mondjuk el a véleményünket Zelenszkij elnök döntéséről az elmúlt 2,5 évben, amit csináltak a háború ügyében, vagy nagyon finoman fogalmazunk. Azért, mert minden országnak megvan a joga, hogy döntsön saját sorsáról, a vezetők vállalják a felelősséget. De pont 56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált 2,5 éve, mert felelőtlenség. Látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát, sok ember halt meg, területeket vesztettek. Az ő joguk, szuverén döntésük, megtehetik. De ha minket megkérdeztek volna, akkor nem ezt tanácsoltuk volna. Miért? Azért, mert 56-ban az lett, ami lett, megtanultuk, hogy óvatosnak kell lenni, és óvatosan kell bánni a nagyon értékes magyar életekkel, azokat nem lehet csak úgy odadobni mások elé."

Na, és akkor az előbbiek alapján, szerintem, ezt mondta:

Mi nyilvánosan nem mondjuk el a véleményünket Zelenszkij elnök döntéséről az elmúlt 2,5 évben, amit csináltak a háború ügyében, vagy nagyon finoman fogalmazunk. Azért, mert minden országnak megvan a joga, hogy döntsön saját sorsáról, a vezetők vállalják a felelősséget. De pont 56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált 2,5 éve, mert felelőtlenség. Látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát, sok ember halt meg, területeket vesztettek. Az ő joguk, szuverén döntésük, megtehetik. De ha minket megkérdeztek volna, akkor nem ezt tanácsoltuk volna. Miért? Azért, mert 56-ban az lett, ami lett, megtanultuk, hogy óvatosnak kell lenni, és óvatosan kell bánni a nagyon értékes magyar életekkel, azokat nem lehet csak úgy odadobni mások elé.

Így megfelel? :)

okt. 4. 22:04
 22/36 Pombe ***** válasza:

"Az egész csak arról szól, hogy szerinted mit mondotta fidesz"

Mondd! Koma! Te ezen a bolygón élsz?

Pontosan azt írtam le, hogy a Fidesznek mik a jelmondatai. Mi több, még egy plakátjukról is igazoltam, hogy mi a véleményük a hazáról.

Ukrajnáról meg az a véleményük, hogy a nép nem akar harcolni, csak Zelenszkijben van hazaszeretet (aki amúgy valójában gyáva, és csak a gonosz nyugat rábeszélésére mutatja be remek színészi tehetségére hagyatkozva a bátorság álcáját, mert ő azzal jól jár, mert ...mert ... mert a nyugat ezért nagyon megdicséri, és ennek a mocskos korrupciónak nem tudott ellenállni). Zelenszkij a hazaszeretét, ezt az ódivatú aljas nézetét, ráerőlteti a népére, mert azok amúgy széles mosollyal várták volna, hogy a kedves orosz gyilkológép-hordák elfoglalják őket.

Ukrajna népe kétszer is fellázadt a kormány akarata ellen (Narancsos forradalom, Euromajdan), de most annyira hatott rájuk Zelenszkij remek színészi teljesítménye, hogy bár rohadtul elegük volt a megjátszott hazaszeretetből, de nem akarták, hogy Zelenszkij, ez a remek színész, csalódjon a saját tehetségében, így nagyot sóhajtva belegyalogoltak az oroszok golyózáporába.

:D

Erre jött rá a Fidesz, és azóta hirdeti, hogy szörnyű ez a háború, és szegény ukrán emberek csak emiatt a hülye Zelenszkij miatt halnak meg, a beteges nárcisztikus személyisége miatt, ... ja meg a gonosz nyugat, meg a még gonoszabb USA miatt, Sorosról már nem is beszélve, meg a rohadék Párhuzamosról, mert az a leggonoszabb az összes között... Az az undorító Párhuzamos... :D

De az oroszok ebben az egészben semmiről se tehetnek, meg Putyin se! Főleg ő nem! :D

okt. 4. 22:31
 23/36 anonim ***** válasza:
#20 Nincs leírva mint mondott Orbán Balázs. Sehol, egyik kérdésemre se adott választ senki, csak a terelés megy.
okt. 4. 23:24
 24/36 Pombe ***** válasza:

Nincs???

A #19-ben szó szerint idéztem!

Mi a szart akarsz???

Hééé.... Valaki érti ezt a fideszes muksót??? Vagy gyógyszeres kezelés alatt állhat???

:DDD

okt. 4. 23:48
 25/36 Pombe ***** válasza:

Magamtól: "A #19-ben szó szerint idéztem!"

Pardon! #21-ben...

okt. 5. 00:25
 26/36 Pombe ***** válasza:

@23

Oké! Öreg... Szedd már össze magad, és mondd el érthetően, hogy mit vársz el tőlem, hogy mit mondjak el Orbán Balázs mondandóján kívül, mint amit mondott???

Van valami rejtett értelme OB szövegének, amit csak te látsz? Van valami ebben a szövegben olyan, amit félreértettem, és te nem?

Akkor mondd el végre te, hogy mit mondott szerinted Orbán Balázs. Nem várhatod el senkitől, hogy olvasson a fejedben... nem? :(

okt. 5. 10:53
 27/36 anonim ***** válasza:

#26 Látom gondban vagy a számokkal. Segítek kicsit. Te a #21-ben válaszoltál arra a mit kérdeztem. Én a #21-ra írtam, hogy sehol nincs leírva.

A 20 előbb van, mint a 21. Amikor a 20-ra válaszoltam, akkor, abban az első 20 kommentben sehol nem volt leírva mit mondott Orbán Balázs, pedig te ezt állítottad. UTÁNA írtad le te a 21-ben, MIUTÁN állítottad, hogy már le volt írva. Nem volt.

okt. 5. 11:31
 28/36 Pombe ***** válasza:

Oké...

Akkor most miről vitázunk? Mi a bajod?

okt. 5. 11:33
 29/36 anonim ***** válasza:

#28 Neked van bajod.

Kértem a kérdezőtől és több válaszolótól mutassák meg mit mondott OB. Senki nem válaszolt mert valójában egyik sem tudta. TE voltál aki nagy pofával belelépett mintha már ezerszer le lett volna írva mit mondott. Itt neked volt bajod.

okt. 5. 11:36
 30/36 Pombe ***** válasza:
60%

#29 "Kértem a kérdezőtől és több válaszolótól mutassák meg mit mondott OB."

Vazze... ne tettesed már a hülyét, hogy erről semmit se tudtál. Honnan írsz? A Marsról??? :D

Te vagy az #5, nem? tök ugyanannyi pipád van, anonim is vagy, és az alábbit írtad, de ott is ugyanúgy értetlenkedve, ám határozottan a tudtunkra adva, hogy amúgy a szöveget ismered.

#5: "Semmi ilyenről nem beszélt és egy szó sem volt arról, hogy ha megtámad egy erősebb ország akkor ne kellene védekezni."

De ha nem te voltál mégse ez a tag, akkor ő is leírta OB nyilatkozatát. Arra nem volt energiád, hogy legalább egy amúgy se hosszú rovat első oldalába beleolvass, mielőtt ide írogatsz???

Ne má'... :D

okt. 5. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!