Bbenjoe kérdése:
Magyar Péter egy Orbán Viktor 2.0?
Figyelt kérdés
A magam részéről jó és rossz értelemben is egyre több hasonlóságot látok közte és a miniszterelnök között. Lehet, hogy ő lesz Magyarország következő erőskezű vezetője?okt. 1. 13:54
A kérdező szavazást indított:
Ebben van valami.
Nem, szerintem nem lehet párhuzamot vonni kettejük között.
Nem is tudom
21 szavazat
2/9 anonim válasza:
szerintem tudatosan van felépítve direkt hasonlóra, arra van igény.
3/9 Pombe válasza:
"Lehet, hogy ő lesz Magyarország következő erőskezű vezetője?"
Azzal nincs baj...
Ezzel annál inkább:
Lehet, hogy ő lesz Magyarország következő enyveskezű vezetője?
De reméljük nem.
4/9 anonim válasza:
Petike már most szociopata, Viktor csak idővel vált azzal a hatalom által... Szóval nem sok jóra számítok...
5/9 Pombe válasza:
"Szóval nem sok jóra számítok..."
Én se.
De Viktornál bárki jobb honunkban, ha éppen még nem áll kezelés alatt, vagy rács mögött van. Ebbe nem beleértve az állatkertek elzárt lakóit.
6/9 anonim válasza:
Bizonyos pontokon egyébként kísérteties a hasonlóság. Ha visszanézed Vitya régi interjúit, beszédeit, akkor azt látod, hogy annó ő is hasonló fiatal lázadó politikus volt, szöges ellentéte annak, amivé vált.
9/9 anonim válasza:
Még egy Orbánt (vagy utánzatát) nem bírna ki ez a lerabolt ország!
Ugyanakkor jelenleg csak Magyar képes ezt a hulladékot elseperni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!