Láttok bármi esélyt 2026-ban arra, hogy végre leváltsuk az Orbán-kormányt?
Én abban az esetben el tudom képzelni, ha a gazdaság teljesen kiesik az irányitása alol és kezelhetetlennél válik. Nem hiszem, hogy hajlandó lenne bevállalni egy tényleges államcsődöt. Akkor, talán lemondana.
De, semmilyen más esetben sem tudom ezt elképzelni.
Magyar Péterből kiindulva én úgy gondolom, hogy egy belső puccshoz sincs elég erő senkiben.
Nem.
És attól tartok egy újabb 2/3-dos győzelem esetén azzal a győzelemmel fogják indokolni az EU-s kilépést. Mondván, a nép megszavazta. Igaz hogy az a nép, az a borsodi nyomorfalvak, nyugdíjasok, erdélyiek soraiból kerül ki, de erre lehet majd hivatkozni, hogy miért is nem tartanak népszavazást a kilépésről.
Én látok rá esélyt, hogy MP leváltsa a Fideszt...
... csak arra nem látok esélyt, hogy nekünk ez bármiben is jobb lenne.
Szerintem sokan azt varjak, hogy majd hirtelen minden jobb lesz, ha a TISZA kormany lesz hatalmon, hat nem. Nyilvan, a társadalmat, a mentalitast meg az egeszsegugyben, oktatasban letrejott karokat nehez lesz visszaallitani, siman elmegy erre majd tobb ciklus is.
Szerintem ha normalizalodna a kozhangulat, nem a politikarol szolna az eletunk, nem lenne ekkora uszitas kb mindenki ellen mar egy elhetobb hely lenne MO. Aztan minden alakul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!