Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter is az ukrán...

SzocdemOliver kérdése:

Magyar Péter is az ukrán önvédelem ellen szavazott az Európai Parlamentben, nincs abban ellentmondás, hogy közben Orbán Balázst kritizálja?

Figyelt kérdés

"Magyar Péter lemondásra szólította fel Orbán Balázst azért, mert 1956 tanulságaként nem ért egyet az ukránok önvédelmével, nem kellene ellenállni az oroszoknak, mert felesleges áldozatot hoznak, feleslegesen halnak meg az emberek.

Ez a felszólítás azért hamis és képmutató, mert Magyar Péter és emberei eddig kétszer szavaztak az Európai Parlamentben, s mindkét alkalommal Ukrajna önvédelme ellen, s az oroszok mellett szavaztak. Az indok ugyanaz a hazug „békepárti” propaganda.

Aki nem támogatja az ukrán területeket megszálló oroszok elleni szankciókat, és aki nem támogatja minden lehetséges erővel az ukránok honvédő háborúját, mert sok ember hal meg a honvédelemben, az ugyanazt mondja, amit Orbán Balázs.

Magyar „pártja”, az ellenzéki politikusok helyett apróhirdetésben összeszedett embereivel, Orbán Balázs pártjával és az oroszok által pénzelt szélsőjobboldali, náci Mi Hazánkkal együtt szavazott az ukrán honvédelem ellen és az orosz barbár tömeggyilkos horda mellett."

[link]

szept. 30. 20:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%
Moderátor: Nem töröljük!
okt. 6. 22:21
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel Magyar Péter egy szavazót biztosan vesztett.

Engem...

okt. 16. 09:49
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
+ engem!
okt. 16. 14:44
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
+ engem
okt. 17. 00:40
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

És az nem zavar hogy ezzel a Fideszt erősítitek?

okt. 17. 08:57
 26/34 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Az téged zavar!
okt. 17. 09:08
 27/34 anonim ***** válasza:
63%

25: 🤣

engem inkább az zavar hogy a tiszásak is ugyanolyan birkák hogy nem veszik észre hogy egy ex-fideszessel a fidesz 2.0-át hozzák létre. ugyanaz lesz minden csak más néven.

okt. 17. 09:29
 28/34 anonim ***** válasza:
67%

Persze. Tiszás birka, Fideszes birka

1 kutya.

okt. 17. 09:52
 29/34 A kérdező kommentje:

Örülök neki hogy sikerült sokak szemét felnyitnom ezzel a kérdéssel és társadalmilag hasznos munkát végezhettem.

A magyar demokráciáért sajnos hatalmas küzdelmet kell folytatni, mióta a Fidesz van kormányon, minden eszközzel próbálják eltörölni, most a valódi ellenzéki politikusokat félemlítik meg hatalmas pénzbírságokkal és koncepciós perekkel. Fekete Győr Andrást felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték ma.

okt. 17. 21:12
 30/34 anonim ***** válasza:
69%

29: "Fekete Győr Andrást felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték ma."

jogot tanult emberként tudnia kellene hogy rendőr dobálásért nem nyalókát fog kapni.

mondjuk túl látványos "politikai meghurcolás" ez az ügy.

okt. 17. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!