Magyar Péter szavazói mi alapján adnak hitelt neki, az exeivel szemben?
Amint làtom, nemrég került fel egy interjú Vogel Evelinnel a YouTube-ra. Még nèztem meg, de amint látom, most megint az lesz, hogy panaszkodnak rá. Ez már a 2. nő, aki hosszabb interjút ad Magyar negatívumairól.
A kommentekben megy a gúnyolódás, de honnan tudják, hogy nem a csajoknak van igaza?
Magyar Péter szavazóit tényleg ennyire fűti a Fidesz-ellenesség, hogy bármit elhisznek Magyarnak, csak váltsa már le a Fideszt?
Nem ismerem Rogán Antal házasságait, de valószínűleg nem lehetett ott olyan nagy botrány Cecíliával, mivel a nő az instagramon a mai napig használja a "Rogán" nevet.
Akit megvetnek, annak nem használják a nevét a válás után.
Ilyen szinten Orbán rezsim úgy működik mint a maffia. Rogán Cili meg ezt tudja jól, megkapta a hallgatási pénzt és éli világát.
Láthatja mit művelnek Magyar Péterrel aki kiszállt belőle. Minden "álgazságot" erkölcstelenül elhoznak róla lejárató kampányban, csak hogy az ilyen zsengeszívű kérdezőt elbizonytalanítsák a Tisza pártra való szavazástól.
Vagy épp a kérdező is mély fideszes aki így akar elbizonytalanítani másokat ártatlan kérdéseivel... :D
Én nem állítom, hogy az exeknek van igaza, de kétségeim vannak Magyar Petivel szemben, és eldöntöttem, hogy nem fogok rá szavazni.
Ha jól gondolom - bár nem mondja ki, de - miniszterelnök akar lenni.
A 21. század eddigi miniszterelnökeinek - Orbán-Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai - rendezett családi körülményei voltak, ennek a fazonnak meg egymás után 2 exe is nagy interjút ad, hogy milyen ember.
Nem furcsa ez egy kicsit?
"Vagy épp a kérdező is mély fideszes aki így akar elbizonytalanítani másokat ártatlan kérdéseivel... :D"
Nem vagyok az. Bár TISZA-s sem leszek.
Hello.
szerintem nem kell elmenni az ex-eikig.
ha eddig megkérdeztem bármelyiktől, hogy valaki, ex-fideszes/neres múlttal mitől jobb mint orbán, csak erőltetett összefüggéstelen magyarázkodás, fideszezés volt a válasz.
kérdeztem hogy minden fideszes hazug tolvaj? igen.
akkor magyar péter is az nemde? óó hát ő nem az mert rájött hogy milyen korrupt a rendszer... hát persze.
itt tart a világ hogy valaki felnőtt emberként még hisz a tündérmesékben, és a populista szöveget benyeli.
mondják ők hogy magyar pétert folyton támadják ezért ő jó. mondom orbánt is támadják sok helyről akkor ő is jó? jajj az nem ugyanaz. de miért? mert az más. értelmesebbnél értelmesebb válaszok.
magyar péter egy orbán 2.0. az oké hogy váltsuk le a rendszert, csak ne egy másik orbánra már.
sokan ezt bántásnak fogják venni, de ezek az emberek szektások, vallási fanatikusok. és az ilyenek nem a józan ésszel fognak gondolkodni, hanem a fanatizmusuk vezérli.
ezért nem fog az ország sose kimászni a gödörből, mert megválasztanak egy másik orbánt.
Mindig jókat mosolygok azon hogy fidderek mennyire szedik széjjel Magyar Pétert, holott abból az akolból szedte a havi több millás fizetését éveken évtizedeken át, és akkor ő volt a jó elvtárs. Csak akkor lett a szemükben nőverő gonosz pszichopeti amikor elkezdte kiteregetni Orbánék szennyesét. Ja onnantól a legaljább gazember a fidderéknél. Olyan fanatizált már a narancsos tömeg hogy csak érzelmi manipuláció áldozatai.
Az ellenzék fanatizmusa pedig nem a Tisza pártban vagy MP-ben keresendő, hanem annyira vágyja akarja a demokráciát a jogállamot a szabadversenyes piacgazdaságot az ellenzék hogy bármilyen kapaszkodót aki értelmes kormányképes demokratikus nem korrupt megtalál. Így fanatizmusukat Magyarország fejlődésében jólétében konszolidációjának akaratában keresd és ne egy ember messiásságának kikiáltásában.
Az masszívan fidesznyik magatartás. Ilyen fanatikusan skandált "hittételekkel": Orbán a nemzet miniszterelnöke! Vagy: A haza nem lehet ellenzékben! Vagy: Orbán Európa vezére!
Hamis messiást követnek bálványimádnak a valódi Jóisten helyett.
"Ez már a 2. nő, aki hosszabb interjút ad Magyar negatívumairól."
Tévedés, a harmadik. Ott volt a Laura nevü, akit egy hétvégi, szállodás randevún állítólag "szexre akart kényszeríteni", de a nő nem akarta, mire MP olyan szavakkal illette, hogy "teljesen lerombolta a női öntudatát". De azért még ott maradt MP-vel másnapig(!).
Mindezt kitakart arccal, síri hangon hosszasan elmondta a TV2-ben (is), azzal, hogy azóta (kb. 1 éve) rémálmai vannak, és pszichológusra lesz szüksége, hogy az ügyet feldolgozza.
És, hogy miért áll ennyi idő elteltével a nyílvánosság felé? Hogy megóvja MP követőit egy ilyen aljadék embertől, hogy felnyissa a szemüket. Érdekes, Vogel Evelint is hasonló szándékok vezérlik, ő is annyira szívén viseli MP szavazóinak életét.
Erről nem is tudtam...
Az index hozta le először, érdekes, most már nem lehet elérni azt az oldalt, de itt is van róla szó, igazi lejáratás a javából:
És most végül idejutott a Laura ügy, de ezt nem kürtölik az M1-en, TV2-őn:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!