Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Konzervatív szülők! Az alábbi...

Konzervatív szülők! Az alábbi 2 opció közül melyiket fogadnátok el előbb?

Figyelt kérdés

1) Ha a gyereked LMBT lenne 🏳️‍🌈

2) Ha a gyereked felvenné az iszlámot 🕋🕌

szept. 29. 22:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Érdekes eredmények.

Tehát akkor a genderlobbi, lmbtp, pride stb az mind közelebb áll a konzervatívokhoz mint az iszlám?

okt. 21. 06:34
 12/23 anonim ***** válasza:

#11 A következtetésed fals. Olyan mintha azt mondanád egy vegánra, hogy akkor a vadászat közelebb áll hozzá, mint a kannibalizmus.

Mindkettő rendkívül messze van, csak az egyik alapjaiban elfogadhatatlan, a másikat meg el lehet fogadni együttélés szinten másoknál.

Amúgy pont fordítva, mint gondolod. A muszlimok konzervatívak, sokkal konzervatívabbak, mint amilyennek azokat gondolod akiket konzervatívnak nevezel. Csak másféle módon konzervatívak és a saját kultúrkörük elveit, szokásait vallják, amik ütik az európai kultúra jelentős részét.

okt. 21. 08:22
 13/23 A kérdező kommentje:

Életvitelszerűen éltem egy kb 99%-ban muszlim többségű országban, szóval nekem nem kell bemutatni mi az iszlám.

A muszlimok messze sokkal szolidaritásabbak a keresztényekkel, mint a liberálisok.

Amiből az következik, hogy akik magukat Európában konzervatívnak vallják, azoknak semmi közük a kereszténységhez, még alapjaiban sem (ami nem meglepő, hisz egy csomó országban a homokházasságot is pont konzervatív pártok vezették be, lásd a német CDU-t). Vagy csak szimplán az égvilágon semmit sem tudnak a kereszténységről. Máskülönben nem tudom elképzelni, hogy gondolhatja bárki is komolyan, hogy a genderlobbista lmbtp woke ideológia közelebb áll a kereszténységhez mint az iszlám.

okt. 21. 13:30
 14/23 anonim ***** válasza:

#13 Megint egy ostoba következtetés. Miért kell mutogatni hogy ostoba vagy?

Sokkal egyszerűbb ha leírod o1g és abból is látszik.

okt. 21. 13:41
 15/23 A kérdező kommentje:

Szóval ez neked érvelésnek számít? Ez a mai konzervatív oldal?

okt. 21. 16:32
 16/23 anonim ***** válasza:
#15 ÉN érveltem. Te meg leírtál rá egy totál baromságot.
okt. 21. 20:01
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem. De úgy tűnik ez a mai konzervativizmus szintje.

okt. 21. 20:49
 18/23 anonim ***** válasza:
#17 De. Amit a 13-ban leírtál annak semmi értelme nem volt, egy kitalált ostoba baromság volt csak. Pont úgy semmi köze a konzervativizmus vagy konzervatív emberek szintjéhez, mint az előző válaszodban írtnak sem.
okt. 21. 20:55
 19/23 A kérdező kommentje:

Ki vezette be a homokosházasságot Németországban ha nem a CDU? (Keresztény Demokrata jobboldali konzervatív párt).

De egy csomó másik olyan példát is lehetne mondani ahol az európai konzervatívok szóról-szóra ugyanazt mondják mint a liberálisok

okt. 22. 12:15
 20/23 A kérdező kommentje:

Vagy melyik részével nem értesz egyet? Netalán tanultál iszlám jogot és muszlim sejk lennél, hogy ekkora nagy szakértőnek hiszed magad?

Vagy konkrétan melyik részével nem értesz egyet. Ami engem illet én életem egy részét egy teljes mértékben muszlim környezetben töltöttem. Ott egyáltalán nem tapasztaltam közel sem olyan kereszténygyűlölő megnyilvánulásokat mint a liberálisoktól.

De nektek konzervatívoknak mégis a liberalizmus kell.

Amiből én arra következtetek, hogy az európai konzervativizmusnak az égvilágon semmi köze sincs a kereszténységhez.

okt. 22. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!