Konzervatív szülők! Az alábbi 2 opció közül melyiket fogadnátok el előbb?
1) Ha a gyereked LMBT lenne 🏳️🌈
2) Ha a gyereked felvenné az iszlámot 🕋🕌
Lehet meleg vagy leszbi,nem akkora baj, csak fiúként ne sminkelje magát, lányként ne nézzen ki fiúnak.
Transz viszont ne,akkor kitagadnám.Félresiketült kísérletek azok.
A kérdés ostobaság.
Bármi történik a gyerekemmel az attól még a gyerekem marad és ezt a történést el kell fogadnom. Tökmindegy mi az.
A kérdés azért is ostobaság, mert azt hiszed a konzervatívok között nincsenek melegek, a melegeket egyből LMBTQXYZ akármi csoporthoz tartozónak hiszed és az a téves elképzelésed van, hogy a magyarországi muszlimok nem konzervatívok.
Ez ne nekem magyarázd, hanem a konzervatívoknak.
8 opciót soroltál fel, nem kettőt.
Elfogadnám bármilyen is legyen.
Konzervatív, de elsősorban keresztény vagyok. A gyerekemet mindenhogy szeretem és mindenhogy elfogadom. Ha homoszexuális lenne, az egy fokkal könnyebben áthidalható, hiszen élhet keresztény életet. Muszlim esetében pedig nem.
Mindkét esetben ugyanúgy a gyerekem maradna és ugyanúgy szeretném, de keresztény szempontból nézve a muszlim nagyobb "probléma". Vagy inkább úgy mondom, kevésbé áthidalható.
Élhet, de nem gyakorolhatja a nemi életét (kivéve ha fideszes lásd Szájer, Bese stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!