Miért van az , hogy ugyan az multi kelet Magyarországon sokkal kevesebbet fizet mint mint Pesten és nyugat Magyarországon?
Mert keleten az emberek kevesebb pénzért is hajlandóak dolgozni.
Egyébként ha én 350-et keresnék ugrálnék örömömben. Ne légy telhetetlen.
Mocskos dolog ez, de hidd el , nem csak a Lidl csinál ilyesmit.
Én is dolgoztam ilyen cégnél.Volt egy vidéki telephely (észak-nyugati része az országnak) meg volt egy budapesti.A budapesti jelentősen több pénzt fizetett, pedig a vidéki telephelyen is baromi nagy volt a fluktuáció.
A pályakezdő mérnököket felvették, akik max 2 évig maradtak, de sokan másfél évig és utána dobbantottak normálisan fizető helyre.Alig bírta sikeresen zárni a projekteket a cég.
A magyar középvezetők ráadásul f_sszopóskodtak rendesen, mert sokan átakartak jelentkezni a budapesti telephelyre és nem engedték nekik.Sok a home office a cégnél, simán megoldható lett volna.
350-ért pesten senki nem megy el dolgozni.
Nem csak a lidlnél van ez így, a MÁV-nál is már differenciálják a fizetéseket, mert nem tudnak bizonyos helyeken betölteni poziciókat.
Ez csak egy legenda. Budapesten is egy mekis 215 ezer forintot keres, le van írva fehéren-feketén:
És még ennyiért is túljelentkezés van. Csak megnyerő külsővel vesznek fel és motiváltan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!