Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt pontosan ez a Vogel...

Mi volt pontosan ez a Vogel Anna ügy Magyar Péterrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Lemaradtam. Ez a Vogel Anna nem az a nő, aki még a tavaszi tüntetéseken is ott sétált Magyar Péter mellett?

szept. 29. 01:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

...hogy mi volt pontosan, az jó kérdés, de erősen gyanús, hogy pénzt kapott a Fidesztől Magyar Péter lejáratására.

Ami történik, sajnos nagyon a kormánypártunk szokásos eljárására utal.

szept. 29. 01:50
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

1

" gyanús, hogy pénzt kapott a Fidesztől "

Ez nem jelenti azt hogy nem mondott igazat

szept. 29. 01:59
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

#2 01:59

Ha pénzt kapott, az egyenesen valószínűsíti, hogy hazudott.

A két szép szeméért biztosan nem adnak pénzt neki.

A kormánynak viszont érdekében áll ellehetetleníteni, ugyanis nagyon feljött a népszerűsége a Fideszhez közel.

A lejáratás elég régóta megy nekik más személyekkel is, miért ne alkalmaznák Magyar Péteren... pénzzel könnyen vehetőek efféle nyilatkozatok.

szept. 29. 02:06
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Mi volt? fel óra mínusz az életemböl. Ha egy az egyben átsiklanál felette, akkor sem veszítenél semmit.
szept. 29. 02:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Miért fordult Magyar Péter ellen?
szept. 29. 02:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Vogel Evelin, MP volt barátnője.
szept. 29. 07:44
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

Evelin, de mindegy.

Aki a Tisza pártot támogatja, egyetlen egy olyan állítást nevezzen meg legyen szíves, ami ha igaz volna (tudom, hogy megvagytok győződve róla, hogy az egész riport hazugság volt, de tegyünk úgy, hogy nem) akkor az eltántorítana titeket a Tisza párttól. Melyik az az állítás?

Én úgy gondolom, hogy amit hallhattunk, az fordított pszichológia.

Srácok nem gondoljátok, hogy pénzért cserébe ennél jóval többet kellene mondani? Abban a majd 1 órás riportban annyi hangzott el, hogy egy üzletember pénzeli a pártot, ezt eddig is tudtuk, mindenki tudta, igazság szerint az ilyen gyorsan növekedő pártok esetében ez mindig így van és ebben nincs semmi illegalitás, a Jobbikot is üzletemberek pénzelték anno. Azt mondta el, hogy Ő szerezte a pártnak a kapcsolati tőkét, ami teljességgel nyilvánvaló, hisz Péternek az összes kapcsolata ugrott azután, hogy a Fidesznek nekirontott. Azt mondta el, hogy felelőtlen ígéretet tett egy embernek, és ezt az ígéretet nem lett volna muszáj megtennie, magyarul átverte. Ennyi, gyak. ez az egy állítás mivel terhelte igazán Pétert és erre mondta azt, hogy ebből akár messzemenő következtetéseket is le lehet vonni és le is kellene vonni. Ennek akár látom realitását, hogy megtörtént, mert ilyen előfordulhat (személyiségfüggő), ha próbálsz valakit meggyőzni és sürget az idő, de nem nevezte meg a pártot, így nem felkutatható az ügy, az igazsága nem igazolható, mivel nem tudjuk ennek az embernek a kilétét. Ha a Fidesz pénzeli, megnevezi a pártot és egyúttal lefizeti a párt tulajdonosát is, hogy igazolja Evelin állítását. Az meg, hogy agresszívan viselkedett vele, hát az már elnézést, de meglátásom szerint (és ne sértődjetek meg rajta) kinézhető Magyar Péterből ha igazán felb....ák az agyát, de 1. a támogatóit szinte biztos vagyok benne, hogy nem riassza el, csak erősíti, mert nem hiszik el, mivel Vargának se hitték el és ennek okán már szánalmasnak is tartják, hogy egy 2. nő is ezzel próbálkozik (és ezért gondolom, hogy fordított pszichológia), 2. nem ezen múlik az, hogy a Fideszből nem szavaznak át a Tiszára 26-ban. Ja és ha már 2026... Ha a Fidesz pénzeli ezt, akkor nem gondoljátok, hogy jobb időzítéssel teszi? Mondjuk nem 2 évvel a választások előtt, mikor ők maguk is tudják, hogy pár hónap alatt felejtenek az emberek, nem hogy 2 év. Nem a Fideszről akarom lemosni a vádat, részemről lesz-rom, hogy mivel vádoljátok a Fideszt, de nem logikus, pusztán ennyi, mi zavar ebben.

Ha ezen a nőn végig néztek, nem hiányzik sz-ros havi 5 millió a zsebéből. A 23. senkiről, aki a diszkóban videózta előbb elhiszem, sőt bizonyos vagyok benne, hogy a videót olyan céllal készítette, hogy azért pénzt kérhessen, nem keveset.

szept. 29. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt én is szeretném tudni, hogy mi volt itt egyáltalán az elképzelés, mivel ez az egész interjú rendkívül gyenge eresztés. Még csak különösebben durva állítások sincsenek. Van, hogy egy mondaton belül is saját magát cáfolja. Nem tudja hogy van, de feltételezget. Na meg az üres duma, mint a "Péter nem az, aminek látszik" Minek látszik? Mi akkor valójában? Gyíkember, oviban átműtött laposcsavarhúzó? Nem tudjuk meg...

Ha annyira rossz volt a párkapcsolat, akkor hogyhogy épp Evelin volt az, aki felkereste Petit, hogy újra összejöjjenek?

Fidesz narratívája eddig az volt, hogy valami titkos külföldi háttérhatalom pénzeli a pártot, most meg kiderült, valójában magyar vállalkozó a finanszírozó.

Feleslegesen ment el 50 perc az életemből. Azt nem is csodálom, hogy hetekkel ezelőtt elkészült az interjú, de eddig le sem adták.

szept. 29. 10:20
 9/11 anonim ***** válasza:
38%

#8 Ugyanerről írtam lényegében én is, hogy ebben nem hangzott el semmi konkrétum. Lehet, hogy azért, mert fél a csaj, de lehet azért, mert nem is tud ennél többről beszámolni, és az is lehet azért, mert baromira okos, de ennek hallatán nonszensznek tartom Péter állítását, hogy ezt a Fidesz pénzelte volna, mert pénzért cserébe szerintem ennél azért többet várna el mindenki, nem? Hogy zsarolja őt, azon gondolkodom egy ideje, nem tartom kizártnak, s hogy csak ennyit mondott az is további zsarolási alap, hogy akkor Péter, mondjam még, vagy adod a pénzt? Hogy ettől ez a nő egy undorító alak lenne? Nem tudom. Aki ennyi energiát, hitet, kapcsolati tőkét stb. fektetett egy pártba, annak nem jár semmi? Lehet így indult a dolog, hogy akkor ne erőltessük ezt a továbbiakban, fizess ki és csókollak. Mire jött a válasz, hogy mit akarsz te? Az erősebb gyanúm viszont az, hogy ez fordított pszichológia és az Magyar Péter észjárására vall.

Amúgy ez 1 vállalkozó, akiről szó van, maradjunk annyiban, tehát aki itt próbálkozik a Fidesz ellen és egyébként nem az első párttal. De hát ez nem új hír! Hogy most ebben a vállalkozó részéről előnyszerzés a cél vagy bosszú, azt a jó ég tudja, de hát jöhet a Fidesz külföldi befolyással örökösen, én a belföldi befolyást azt valahol veszélyesebbnek is tartom, mert ha tisztességtelen előnyszerzés a cél (márpedig ált. az, mi más?) az tutira a mi kárunkra történik majd. Külföldi befolyásnak max. az a célja, a Fidesz ténykedéseit elnézve, hogy 1. ne legyenek hátráltatva a politikájuk véghezvitelében oly módon, hogy a lakosság ellenük van hergelve, mert van egy bezzeg Orbán, aki mutogatja magát, hangos, nem csak belföldi politikát végez, egyszerű, közérthető válaszokat ad stb. 2. ne legyenek az üzleteik kigolyózva oly módon, hogy tőlük visz el cégeket a magyar kormány, befektetőket azaz felépülő gyárak, oda koncentráló cégek stb. stb. abban ennyi a cél. Ha valaki tovább lát az orránál, akkor látja, hogy ebben ez a cél, nem a magyar lakosság, hogy mentesüljön a gaz Orbántól és a Fidesztől, a korrupciótól, hogy abban a bizonyos "jogállamban" élhessünk stb. stb.

Szóval ebben a közel egy órában ahogy írtam az egyetlen állítása ennek a nőnek (amin érdemes esetleg elgondolkodni, már ha igaz az állítás) az tényleg csak annyi, hogy olyan ígéretet tett Péter, amiről pár perc után már úgy nyilatkozott, hogy az kamu volt. Tisza párt támogatójaként egy további kérdés még az, hogy mi lesz az ára annak, mivel tartozunk majd azért, hogy ez a vállalkozó segített a kormány leváltásában?

szept. 29. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Senki se tudja, mert totál értelmetlen.

Valszeg Evelin fel alart kerülni a celeb-térképre, más értelme nincs...

a fidesz egy kb sikeres (saját szavazói szempontjából) árvíz-propaganda után ismét magyarra terelte a közvélemény figyelmét és a következőleg már érkezhetnek is a tiszát első helyre soroló közvéleménykutatások is. Érthetetlen... nem is kell megerőltetnie magát Magyaréknak... Rogán szétreklámozza őket.

szept. 29. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!