Édes Anna c. regénnyel kapcsolatban kérhetek segítséget?
Beadandóként 30 kérdést kaptunk Kosztolányi Édes Anna c. regényéből és erre a két kérdésre nem tudtam a választ, valaki tudna esetleg segíteni?
1. Kire irígykedett Vizíné?
(én Bartosékra gondoltam, ahol addig Anna szolgált de nem vagyok biztos benne)
2. Miért/Mi miatt érezte magát rosszul Anna Vizyéknél?
(szerintem azért ahogy bántak vele, de ebben sem vagyok biztos)
A választ előre is nagyon szépen köszönöm! :)
Elore is bocsi az ekezetekert, telorol irok.
1. Szerintem igazából mindenkire irig volt, akinek jobban ment a sora, és lassuk be abbol vannak paran hiszen egy kihult hazassagban el, elvesztette a gyereket és maganyos.
2. Minden miatt is. Úgy bantal vele mint egy targgyal, nem vettek emberszamba. Inkabb volt egy robot mint cseled. Tovabba o egy falusi szarmazasu lany és nehez lehetett beilleszkednie a varosi eletbe. Ott van meg a visszautasitott szerelem, Jancsi, aki csak kihasznalta, majd teherbe ejtette és elvetetette vele a magzatot, ami brutalis tramua lehetett. A masik ferfit, a kemenyseprot aki felesegul vette volna, a Vizyné hiszteriaja miatt kellett visszautasitania. Rengeteg borzalmas dolog tortent vele és ezeket meg csak meg sem tudta beszélni senkivel.
Remelem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!